Вътре в скъпия семеен живот на Ерденетуя Сигал със съпруга й, докато остарява

Ерденетуя Сегал , бившата топ танцьорка в Монголия, стана известна, след като се омъжи за известния актьор и майстор на бойни изкуства Стивън Сигал.

Бързи факти

Пълно име Ерденетуя Сегал
Дата на раждане 1971 г
Възраст 50 години
Височина/колко висок?
5 фута 7 инча
Професия професионален танцьор
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Мъжки
Е женен? да
Гей ли е?
НЕ
Нетна стойност 1 милион долара

Вътре в Erdenetuya Seagal Networth

Нетната стойност на Erdenetuya Seagal е около 1 милион долара към 2021 г

Съпругът на Ерденетуя е Стивън Сегал

Ерденетуя действа като преводач на звездата от Мачете Стивън Сигал, когато той посети Монголия през 2001 г., за да събере средства за своя филм за Чингис Хан. Тя също работи като асистент на Стивън и в крайна сметка се запознава с него. След пет години работа като негов асистент, двамата решават да превърнат връзката си от професионална в интимна.През 2009 г. те размениха брачни клетви и започнаха брачна връзка. Ерденетуя, известна още като Ел, роди единственото им дете, син, на 17 септември 2009 г., същата година, когато се ожениха и го кръстиха Кунзанг Сигал.

В момента Ел прекарва качествено време със съпруга си Стивън. Тя посещава множество събития със съпруга си и го подкрепя напълно. Те дори ходят на почивка със сина си и празнуват специални поводи с него.

Положителните отношения на Ерденетуя със съпруга й също се виждат в социалните медии. Тя написа прочувствено съобщение за 66-ия рожден ден на Стивън през април 2018 г. Тя заяви, че днес не може да бъде по-горда с него, че е живял толкова прекрасен живот, в който той е постигнал толкова много само за един живот. И така, с късмет и любящ съпруг, бившата танцьорка попълва живота си, докато остарява.

Стивън, нейният съпруг, преди това е бил женен три пъти.

Нейният съпруг Стивън е бил женен три пъти, преди да се ожени за Ерденетуя, което прави Ерденетуя четвъртата му съпруга. Актьорът се жени за първи път Мияко Фуджитани, японски инструктор по айкидо, през 1974 г. Двамата се срещат през юли същата година на международното летище в Лос Анджелис. Те имаха три деца заедно, но за съжаление третото дете почина. Бракът им е анулиран през 1986 г.

След като си отиде, той си отиде... Трябваше да отглеждам децата си в допълнение към управлението на доджото. Не съм сигурен как се справихме. Понякога можехме да си позволим само евтин кафяв ориз за вечеря, обясни Мияко в интервю за Dojo през 2000 г.

През 1984 г. Стивън се жени за втората си съпруга Адриен Ла Руса, актриса, известна с ролята си в сапунената опера Дните на нашия живот. Бракът им обаче продължава само няколко години, преди да се разведат през 1986 г.

Той се жени за трети път на следващата година, през 1987 г., за актрисата Кели Леброк. ЛеБрок е най-известна с ролята си във филма 'Странна наука'. Тя също се появи заедно със Стивън в екшън филма Hard to Kill.

Те имаха три деца заедно: две дъщери, Анализа Сигал и Ариса Леброк, и син, Доминик Сигал. Стивън и Кели се разведоха през 1996 г., почти десет години от брака си, позовавайки се на непреодолими различия.

  Стивън Сегал

Стивън Сегал

Обвинения в сексуално посегателство срещу съпруга на Ерденетуя

Иначе щастливият живот на Ерденетуя е помрачен от многобройни обвинения в сексуално поведение, повдигнати срещу нейния съпруг. Съпругът на Ерденетуя беше една от знаменитостите, обвинени в сексуално престъпление по време на пика на движението #MeToo в Холивуд. Историята му със сексуално неправомерно поведение, от друга страна, предхожда брака му с нея.

Съпругът на Ерденетуя беше замесен в съдебно дело за сексуален тормоз за 1 милион долара срещу бившия си асистент Кайдън Нгуен около времето на брака им. Но това не беше първият път, когато беше обвинен. Актрисите Джени Маккарти и Черил Шуман бяха обвинили Стивън в тормоз и нападение много преди да срещне сегашната си съпруга.

Стивън вече беше въвлечен в три съдебни дела и множество обвинения, а по време на движението #MeToo се появиха още случаи. По време на скорошно интервю за BBC той напусна интервюиращата, преди тя да успее да завърши въпроса си относно обвиненията му в изнасилване.

Въпреки огромния брой обвинения, актьорът твърди, че е невинен в тях. Ерденетуя, от друга страна, запази мълчание, дали защото е лоялна към съпруга си, или защото не знае какво се случва.

Ерденетуя има значителна нетна стойност благодарение на съпруга си актьор

Каквото и да се случва със съпруга й отвън, вътрешният брачен живот на Ел е украсен с лукс благодарение на значителната нетна стойност на Стивън.

Той е един от най-известните актьори в Холивуд и също е режисьор, сценарист и продуцент на проекти в развлекателната индустрия. Той също така е майстор на бойни изкуства, опитен в различни изкуства като карате, джудо, кендо и айкидо.

С повече от три десетилетия опит в индустрията, актьорът от Under Siege има повече от 50 актьорски заслуги, което му помогна да натрупа нетна стойност от 16 милиона долара към октомври 2022 г.

Нейната биография: Тя е най-добрата танцьорка в своята страна

Ерденетуя е родена в Монголия като Ерденетуя Бацух и е по-известна като Ел. Нейните родители, братя и сестри и семейството й засега са неизвестни. Нейната възраст и рожден ден също не са известни на медиите. Въпреки това се разбра, че тя е започнала да взема уроци по танци в Детския дворец в Улан Батор, Монголия, на много ранна възраст.

Ел става професионална танцьорка след завършване на гимназия и обучение. По-късно тя се състезава в множество танцови състезания, печелейки много титли. Тя стана една от най-добрите танцьорки в своята страна и оглави балните танци благодарение на своите танцови способности и умения.

Популярни Публикации