Вътре в личния живот на Травис Пастрана

Травис Пастрана е женен за Линдзи Лин-З Адамс Хокинс от около десетилетие. На 4 юни 2011 г. двойката се сгоди по време на световното турне на Nitro Circus Live. По време на спирането на турнето в Лас Вегас професионалният състезател по моторни спортове постави голям въпрос. Той падна на едно коляно на рампата, когато член на екипажа му подаде Lyn-Z и й предложи брак пред цялата тълпа. Lyn-Z веднага отговори с „да“ на неочакваното предложение. След това връзката им полетя като ракета.

Травис Пастрана се ожени за жена си през 2011 г.

Пастрана се ожени за годеницата си четири месеца след годежа им на 29 октомври 2011 г. Двойката се ожени на тайна сватбена церемония в Сан Диего. Пастрана беше облечен в бяла риза, панталон, червено карирано палто и подходяща папийонка, докато неговият спътник беше облечен в къса бяла булчинска рокля. На церемонията присъстваха малък брой близки приятели и членове на семейството. Пастрана публикува сватбена снимка във Facebook два дни след церемонията и заяви, че официално сключихме брак.

 Травис Пастрана

Травис ПастранаПо-късно Пастрана каза пред USA Today, че се е смятал за късметлия, че е намерил жена си. Той добави, че тя е спортистка и че знае трудностите, пред които е изправен бракът им в резултат на неговото призвание. Съпругата на Пастрана е професионален скейтбордист с дълга и успешна кариера. Лин-З, член на Женската спортна фондация, спечели три златни, три сребърни и един бронзов медал в женския скейтборд Vert на X Games между 2003 и 2010 г. След като се омъжи за Пастрана, тя започна да се интересува от състезания и обиколи Австралия и Нова Зеландия с турне на живо The Nitro Circus.

Травис Пастрана и съпругата му имат две деца.

Каскадьорът разкри във Фейсбук на 26 февруари 2013 г., че той и съпругата му очакват първото си дете. Lyn-Z последва примера, публикувайки щастливата новина на страницата си във Facebook. Тя каза, че първото им дете ще се роди на 9 септември 2013 г. Дъщеря им Ади Пастрана обаче не дойде навреме. Тя се роди само няколко дни преди това, на 2 септември 2013 г. @travispastrana и аз сме толкова развълнувани, че донесохме нашето здраво, радостно момиченце на този свят на Деня на труда, каза Lyn-Z в Instagram, до снимка на тях новородена дъщеря.

 Травис Пастрана

Травис Пастрана

Бристол Мърфи, втората им дъщеря, се присъедини към семейството две години по-късно. На 09.02.2015 г. е род. И изведнъж станаха четирима, Пастрана написа семейна снимка в Instagram, обявявайки раждането на второто им дете. Изненадващо, децата на Пастрана също са спортисти, следвайки стъпките на родителите си. Lyn-Z дойде в Instagram на 15 септември 2021 г., за да благодари на най-голямата си дъщеря. Тя обяви, че Ади е обявена за спортистка на месеца от нейния клуб по гимнастика Мериленд Туистърс.

Не е изненада, че Пастрана си прекарва страхотно с две прекрасни деца и грижовен съпруг. Всички те се облякоха в костюми на скелети за Хелоуин 2021 г. и си прекараха страхотно. По-късно майката на две деца сподели снимките в Instagram, като посочи, че обличането като скелети е семеен ритуал.

Популярни Публикации