Вътре в брачния живот на Мик Джоунс и Ан Декстър-Джоунс

Мик Джоунс седна с Loudersound през 2014 г. и обсъди всичко от страхотната си кариера до личния си живот. Джоунс е най-известен като основен китарист, ко-водещ вокалист, съосновател и композитор на емблематичната рок група Foreigner. Той композира някои от най-популярните песни от края на 70-те години, но „I Want To Know What Love Is“ е може би най-известната му балада. Джоунс каза пред Loudersound, че въпреки че „I Want To Know What Love Is“ не е била пряко повлияна от никоя дама в живота му, той си спомня срещите си с много жени, когато създава песни.

Вокалистът беше женски магнит и се забавляваше добре на терена като член на най-популярната рок група. Рокаджията, който е романтик по душа, се влюбваше лесно, но бързо разбра, че уреждането и бракът не са за него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мик Джоунс (@themickjones)След три брака предполагам, че съм приключил. В момента не съм женен. И въпреки че смятам, че бракът е страхотна институция, той не работи, когато прекарваш повече време с инструмента си, отколкото със съпругата и семейството си, каза Джоунс.

Мик Джоунс и Декстър-Джоунс

Първият брак на Джоунс е неизвестен, но певецът се жени за втората си съпруга, Ан Декстър-Джоунс, дизайнер на бижута, през 1985 г. Двойката се запознава, когато Ан преговаря за развода си от първия си съпруг, музикален продуцент и мениджър на групата Лорънс Ронсън . Веднага си помисли, че Джоунс е правилният, но беше предпазлива поради опасните си юридически обстоятелства.

 Мик Джоунс

Първоначално Ан отказа на Джоунс, защото не искаше нищо да отклони вниманието й от основната й грижа: да получи попечителството над трите си деца, Марк Ронсън, Саманта Ронсън и Шарлот Ронсън. Джоунс, от друга страна, нямаше да се откаже и й доставяше цветя всеки ден в продължение на шест месеца. Беше успешен и двамата се ожениха в Ню Йорк. Ражда се второто им дете Александър и Анабел Джоунс. Те са и родители на Кристофър, синът на Джоунс от първия брак. Заслужава да се спомене, че всичките им деца са постигнали голям успех в различните си индустрии.

Мик Джоунс се разведе и се ожени повторно.

Двамата бяха блажено женени в продължение на много години, докато рокерският начин на живот на Джоунс не се отрази на брака им в началото на 2000-те. Джоунс имаше проблем с алкохола, което най-накрая доведе до развода му с Декстър-Джоунс през 2007 г. Дизайнерът на бижута каза, че разводът е обтегнал отношенията им и те не са говорили дълго време. Джоунс беше чист до 2010 г. и се стремеше да поправи връзката им. Имаше твърдения, че двойката в крайна сметка се е помирила, което Page Six потвърди през 2017 г.

 Мик Джоунс

Художникът и съпругата му потвърдиха клетвите си след дълга пауза, за голяма изненада на децата им. Джоунс изрази радостта си, че се е събрал с истинската си половинка. Може би не му е било съдено да бъде номад, тъй като домът му винаги е бил при Ан.

Популярни Публикации