В семейния живот на Даниел Боавентура след развода с Джулиана Сербето

Тези, които са гледали Family Ties, може би си спомнят ролята на Даниел Боавентура, Алекс. Той е баща на две прекрасни дъщери. Имаше ги с Джулиана Сербето, бившата му съпруга. Джоана, родена през 2003 г., и Изабела, родена през 2009 г., са имената на дъщерите на Боавентура. След 13 години брак, двойката се разведе през 2011 г.

По-късно в живота си той се жени за Мария Нето. Нето, подобно на Боавентура, е актриса. След шест години брак двойката се разведе през 2019 г. Боавентура е бразилски музикант от световната музика, роден в Салвадор, Баия. Актьорът е роден на 19 май 1970 г. и сега е на 51 години. Той е пълноценен артист, който пее, танцува и играе. Освен това той е може би един от най-популярните разбивачи на сърца в историята на света на изкуството.

Как Даниел Боавентура и съпругата му се разделиха?

Боавентура е художник, който рядко е източник на спорове. След като се разведе с бившата си съпруга, той обяви къщата, в която са живели шест години, за продажба. Той беше обявен за продажба за зашеметяващите четири милиона реала. Спекулациите за раздяла на семейството тръгнаха, след като Нето сподели селфи с разбито сърце на купон. Той влезе с крака си, а аз влязох с **, каза Нето в публикация в социалните мрежи. Боавентура беше този, който обяви апартамента за продажба. Той каза, че вече не иска да има нищо общо със съпругата си. Даниел Боавентура

Професионалната кариера на Даниел Боавентура

Кариерата на артиста тръгва нагоре след успеха му в сапунената опера на Globo през 2000 г., втората му поява в мрежата (първата е в Hilda Furaço през 1998 г.). Боавентура бързо преминаваше от една работа към друга. Сред сапунените опери, върху които е работил, са Laços de Famlia, Kubanacan (2003), Malhaço (2006, 2007 и 2008), Cama de Gato (2009), Passione (2010) и Guerra dos Sexos (Война на половете) ( 2009).

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниел Боавентура (@danielboaventura)

Последната роля на Боавентура като актьор беше във филма от 2019 г. Hebe: A Estrela do Brasil, в който той изигра Слвио Сантос. Той е бил част от две групи в гимназията: Hours Vacant и The Touches. Фернандо Герейро, директорът на Zás Trás, го убеди да се присъедини към неговата продукция, след като стана свидетел на изпълнението на една от групите. Той е най-известен в Бразилия с множеството си театрални представления в мюзикъли. С CD Songs 4 U той прави певческия си дебют през 2009 г. По време на кариерата си Боавентура издава три студийни албума, четири DVD-та на живо и компилационен компактдиск. По време на музикалната си кариера той е бил на седем турнета.

 Даниел Боавентура

Даниел Боавентура има силна връзка с децата си

Въпреки факта, че семейството му се е разделило, художникът прекарва много време с децата си. Той често актуализира акаунта си в Instagram, споделяйки с последователите си прекрасните времена, които прекарва с момичетата си. Той току-що сподели снимка от ваканцията си в Disney World с момичетата си. Има твърде много селфита и гримаси за сметка. Какво ще кажете за вас, разкажете ми за една прекрасна семейна ваканция, гласеше преведеният надпис на публикацията.

Популярни Публикации