Вълнуващият нов живот на Пат Нийли с новата му жена и деца

Пат Нийли отново намери любовта, след като 23-годишният му брак с Джина Нийли приключи. Пат и Джина бяха перфектните двойки в Down Home with the Neely, едно от най-популярните предавания на Food Network.
Двойката обаче далеч не беше перфектна и след единадесет години споделяне на екрана решиха да се разделят.

Когато снимаха шоуто, бившата съпруга твърдеше, че връзката им е сведена до нищо повече от бизнес партньорство, но Пат си спомняше друго.

Доколкото можеше да прецени, той си прекара страхотно, работейки с Джина по тези единадесет сезона. Той цени факта, че може да прекарва толкова много време с любимата си от гимназията и твърди, че никога не му се е налагало да играе.Какъвто и да е случаят, Пат беше наранен и опустошен, когато всичко беше казано и направено. Още тогава той уважи молбата на Джина за развод.

Процедурата по развода отне само шест часа и докато приключи, той мислеше най-много за феновете на шоуто. В очите му личеше притеснение, че е разочаровал всички.

Той просто се върна на работа, за да се справи с развода, но животът имаше други идеи. Да си знаменит готвач в най-популярното шоу на Food Network има своите предимства. Те ще бъдат поканени да участват в различни предавания и ресторанти, например.

Пат Нийли

През 2015 г. Пат е поканен на круиз с Том Джойнър, където се запознава с Тамика Паркс, регистрирана медицинска сестра-анестезиолог. Беше любов от пръв поглед, каза той и тя го хвана неподготвен.

На Бъдни вечер на следващата година мъжът, който почти се беше отказал от идеята за брак, отново предложи брак.

В интервю за People риалити звездата разкри, че споделят много интереси, включително любов към семейството и децата. Аз обичам да ям, а той обича да готви, така че се получава, добави новата му съпруга.

http://

Двойката създаде красиво смесено семейство чрез брака си. Илайджа, детето на Джойнър от предишна връзка, и Шелби и Спенсър, децата на Пат от предишна връзка, са техни деца.

Според риалити звездата той третира всички деца на смесеното семейство като свои. Всъщност той твърди, че не вярва в това да има доведени деца и че единствените стъпала в дома му са тези, които водят нагоре и надолу.

Той каза още, че се е наслаждавал на времето, прекарано с децата.
Когато срещне хора, които са преживели раздяла или развод, той си поставя за цел да им каже, че макар сега нещата да изглеждат мрачни, бъдещето крие невероятни възможности.

Популярни Публикации