В брачния живот на Антъни Кариган и Джиа Олимп

През 2008г. Антъни Кариган прави своя телевизионен дебют в Закон и ред: Престъпни намерения. Оттогава кариерата на актьора е във възход. За превъплъщението си в ролята на NOHO Hank в Barry той получи първата си номинация за Еми за изключителен поддържащ актьор в комедиен сериал през 2019 г. Според актьора неговият герой е чеченски гангстер, който е извършил зверства, но въпреки това е нежен и невинен.

Никога преди не съм изобразявал някого като тази роля. Авторите са свършили страхотна работа, че просто ми подариха толкова прекрасна проза, отбеляза актьорът. Много хора са започнали да уважават неговите умения и са заинтригувани от личния му живот в резултат на актьорските му способности. Ето един поглед към романтичния живот на актьора.

Съпруга на Антъни Кариган

Кариган се ожени за булката си Джия Олимп на 22 юни 2018 г. Двойката пази връзката си в мълчание и актьорът рядко публикува нейни снимки в социалните медии, въпреки че е говорил за тяхната любовна история в интервюта. По време на изява в Late Night With Seth Meyers на NBC, той разкри, че е срещнал Olimp по случайност в метрото на Ню Йорк през 2015 г.Актьорът и сръбската му спътница бяха в един влак и той слезе на грешната гара, докато я гледаше. Жена му също беше слязла на неправилната спирка, така че вместо да се отправи към целта си, той отиде да говори с нея. Той се приближи до нея и започна разговор. Когато тя свали слушалките си, за да говори с него, той информира домакина, че знае, че привличането е взаимно. Двамата щракнаха, а останалото е история.

Антъни Кариган за брака

През 2019 г. двойката присъства на наградите на Гилдията на актьорите и не можеха да спрат да се възхищават един на друг на червения килим. Той заяви, че брачният му живот е невероятен, особено когато се събуждаше всеки ден близо до красивата си съпруга. На въпрос за представянето му в Бари, Олимп каза, че се гордее с него.

Съпругата на Кариган каза:

Изключително съм щастлив. Не сте ли го забелязали? Хайде, толкова си горд. Малко съм твърде горд и малко плача,

 Антъни Кариган

Тя каза, че не е имала представа, че може да обича толкова страстно, докато не срещна Кариган, описвайки го като мъжа на мечтите си и голямо вдъхновение. Като семейна двойка те естествено прекарваха много време заедно, а едно от любимите им занимания беше да играят заедно шах. Кариган, съпруг на професионална шахматистка, каза, че жена му го е научила как да играе, което не върви толкова добре, колкото се надяваха. Той каза, че шахът е предизвикателна игра за него и че не е много добър. Въпреки че тя беше груба към него, актьорът беше благодарен, че се е опитала да го изложи на своята култура.

Популярни Публикации