Устните на кмета на Мирея в „Expedition Bigfoot“ карат хората да се чудят дали някога е имала пластична хирургия

д-р Кмет Мирея , звездата от телевизионното шоу Expedition Bigfoot, е преследвана от слухове, че е имала пластична операция на устните си. Хората обсъждаха дали изследователят се е подложил на пластична операция или не в нишката на един от публикациите в Reddit, направени от фенове, за да похвалят шоуто.

Кратки факти за Мирея Майор

Пълно име Кмет Мирея
Дата на раждане 1973 г
Възраст 47 години
Височина/колко висок?
N/A
Професия Учен, антрополог, кореспондент, автор
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Женски пол
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 300 хиляди долара

Кметът на Мирея Нетуърт

Нетното състояние на кмета на Мирея е около 300 хиляди долара към 2021 г.

Според слуховете

Много фенове на шоуто атакуваха Mayor с предполагаеми слухове за Lip Filler преди година в нишка от публикация в Reddit. Много хора в темата са коментирали външния вид на Кмета, особено по-пълните й устни.Все още обаче няма потвърждение от телевизионното лице, че слухът е верен. Според най-старите изображения на изследователя в Instagram от 2012 г., не е имало значителни промени в продължение на 9 години, което опровергава слуховете.

Изглежда, че това не е първият път, когато някой прави забележка за външния й вид. Авантюристката разкри в книгата си от 2011 г. „Розови ботуши и мачете“, че се е срещала с много хора, които са я оценявали по начина, по който изглежда, дори преди да я поздравят.

Не е вашата средностатистическа работеща майка

В интервю за National Geography от 2011 г. изследователката обсъжда мотивацията и предизвикателствата на работата си. Майор заявява в началото на интервюто, че е започнала работа като теренен изследовател през 1996 г. По това време тя все още не е била майка, но мотивацията й произтича от факта, че не е искала децата й да пропуснат преживяването в пустинята че е имала.

 Кмет Мирея

Кмет Мирея

В същото интервю изследователят призна, че като майка винаги е трудно да се сбогуваш с децата си. И за разлика от типичната работеща майка, тя често отсъства от живота им с дни, седмици или дори месеци, без никаква комуникация, което го прави още по-трудно.

Фактът, че прави това за децата си обаче я мотивира. Авантюристката заяви още, че с всичко, което прави, се надява да вдъхнови дъщерите си да преследват мечтите си, колкото и трудни да изглеждат те и да им даде добър пример.

Популярни Публикации