Успех Чък Стар Дейн Кук се сгоди за Келси Тейлър

Дейн Кук , комик и актьор, наскоро предложи брак на приятелката си Келси Тейлър. Кук предложи брак на Тейлър на 13 юли и каза на People, че е готов да зададе въпроса и че всичко, включително времето и залеза, е било перфектно във вечерта на предложението. Кук каза още, че предлага брак на дамата, с която е преживял някои от най-добрите преживявания в живота си. Тейлър също се включи, като каза:

Стомахът ми се сви в момента, в който посегна към задния си джоб. Не можех да си пожелая по-красива обстановка. Всичко, за което можех да си помисля, беше: „Чакай, това наистина ли се случва точно сега?“ Той ще предложи ли?

Тя продължи, като каза:Освен това бях наистина концентриран върху това, което ми казваше, тъй като спешно се опитвах да запомня фразите. Исках да го взема всичко, защото бяха толкова прекрасни.

Кук каза, че е подготвял предложението дълго време и е избрал да го направи по време на посещението им в Йорк Бийч, Мейн, което е любимото му място от детството. Тейлър прегърна майка си след предложението и изрази любовта си към Кук. Дейн каза, че той и Келси имат страхотни планове и че искат да създадат семейство.

 Дейн Кук

Келси Тейлър е актриса и певица

Келси Тейлър, която е родена на 26 октомври 1998 г., е на 19 години. Тя вече е добре позната като певица и актьор и е работила като резервен вокалист на Деми Ловато. Тя започва актьорската си кариера на 15-годишна възраст и участва в редица телевизионни предавания и филми. През 2013 г. тя прави своя телевизионен дебют в The Funny Bunch, последван от филма Can. Тя се появява в много късометражни филми, включително My Name Is Asia, Alchemy, Josephine и други. След това тя се появява в комедийния сериал Up in Arms и работи върху няколко късометражни филма. Тя не получи повече роли, така че се концентрира върху певческата си кариера. Тя създаде акаунт в YouTube и публикува песни като Almost Lover и Youth.

Келси продължи да издава изпълнения на допълнителни песни, като Youth и Don’t Know Why, а през 2018 г. публикува дебютното си EP, Fear of Yourself. Тя е изнасяла концерти на различни места и има над 25 000 последователи в Instagram. Тейлър, която смята себе си за интроверт, се интересува особено от въпроси като психологията. Чопър, нейното любимо куче, остава с нея в Лос Анджелис.

 Дейн Кук

Връзката на Дейн Кук и Келси Тейлър

Дейн Кук и Келси Тейлър първоначално се срещнаха по време на игралната вечер на първия. Някога те бяха отлични приятели, преди да се завържат романтично. Дейн Кук и Тейлър направиха романса си публично достояние през 2019 г., разкривайки, че тогава са се срещали от година. Като се има предвид разликата във възрастта им от 27 години, връзката на двойката привлече вниманието на медиите. Въпреки някои критики за различията във възрастта им, двойката продължава да се подкрепя и да пише за живота си заедно в социалните медии.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kelsi Taylor (@itskelsitaylor)

Популярни Публикации