Уолт Харис - Биография, Уики, възраст, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Уолтър Джърмейн Харис е американски ММА боец, който се състезава в Ultimate Fighting Championship в тежка категория. Walt Harris е играч от 2011 г. Преди това е играл за Titan F.C. Научете повече за Walt Harris Bio, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Уолтър Харис
Дата на раждане 10 юни 1983 г
Възраст 38 години
Хороскоп зодия Близнаци
Късметлийско число 10
Щастлив камък Ахат
Щастлив цвят Жълто
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей, Везни
Пол Мъжки
Професия Боец на UFC, смесен боец
Държава елен
Височина 6 фута 4 инча
Тегло 115 кг
Семейно положение женен
Съпруга Анджела Хейли-Харис
Нетна стойност 500 000 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Бирмингам, Алабама
Националност американски
образование Пайквил колеж
деца четири
Facebook Уолтър Харис във Facebook
Twitter Уолтър Харис в Twitter
Instagram Instagram на Уолтър Харис
Седмица Уики Уолтър Харис
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Уолт Харис, възраст, семейство

Кой е Уолт Харис? Уолтър Харис е роден в Бирмингам, Алабама, на 10 юни 1983 г . Сега е на 38 години. Преди да стане ММА воин, той е служил като хамал на мебели за UPS. Той беше баскетболист в Джаксънвилския щатски университет, преди да премине към ММА през 2010 г. Той щеше да играе един сезон и да спечели проби в НБА, но реши да се откаже от баскетболното си бъдеще, за да се подготви да бъде смесен бойен артист скоро след това. Харис получава асоциирана степен по физическо възпитание от държавния университет в Джаксънвил и колежа Пайквил.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Уолт Харис? Харис е висок 6 фута 4 инча и тежи около 115 килограма . Косата му е черна и има тъмнокафява кожа.  Уолт Харис

Уолт Харис позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Уолт Харис и социални медии

Каква е нетната стойност на Уолт Харис? Харис може да бъде намерен в Twitter, Instagram и Facebook. По същия начин той има над 5K последователи в Twitter, 36,2K в Instagram и 7K във Facebook.

Нетното състояние на Уолт Харис се оценява на 500 000 долара към 2022 г . Той прави около 8 хиляди година като професионалист.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Харис направи своя ММА дебют на HEF: Hess Extreme Combat на 15 март 2011 г. Той завърши рунда с 16 секунди преди края. След това той записа 6-1, побеждавайки Тони Мелтън и ветерана от UFC Антъни Хамилтън, преди да се присъедини към UFC през 2013 г. Харис подписа с UFC на 9/19/13. Във финала на Ultimate Fighter 18 на 30 ноември 2013 г. той се би с Джаред Рошолт.

След като напусна UFC, той се присъедини към Titan F.C. На 16 май 2014 г. той се бие с D.J. Линдерман. Нокаут в първи рунд. Харис се би с Дейв Херман в Titan F.C. 30 на 26 септември 2014 г. Поради проблем със гърба той трябваше да се оттегли от мача. Новият краен срок беше 19 декември 2014 г. Харис се оттегли от UFC и се би със SOA Palelei на 7 ноември 2014 г. на UFC Fight Night 55. Втори рунд TKO. На UFC 197 на 23 април 2016 г. той победи Cody East с TKO в първия рунд. Харис предизвика Шамил Абдурахимов на 1 октомври 2016 г. Победата му беше смесена. Той се би с Chase Sherman на UFC Fight Night 103 на 15 януари. Той нокаутира опонента си в рунд 2. На 17 юни 2017 г. Харис се би срещу Cyril Asker на UFC Fight 111. Той спечели с лакти и юмруци в първия рунд.

Харис се би с Андрей Арловски на 29 декември 2018 г. Той спечели единодушно. Калифорнийската държавна атлетическа комисия го извика на 26 януари, след като даде положителен тест за LGD4033 и SARMs. Харис трябваше да се бие с Алексей Олейник на 4 май 2019 г. Александър Волков напусна UFC на ESPN+7. Така Олейник ще срещне Алистър Овърийм. Технически нокаут в първи рунд за Харис. Харис трябваше да се бие с Алистар Овърийм на 7 декември 2091 г. Поради изчезването на доведената му дъщеря, той подаде оставка на 1 ноември 2019 г.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Уолт Харис? Уолт Харис е съпруг и баща на две деца. Анджела Хейли-Харис е името на жена му. Те живеят в Хоумуд, Алабама, с четирите си деца. Децата им ходят на тази детска градина. По същия начин двойката съжителстваше доволно. Засега няма индикации, че ще се разделят.

Факти

  • Walter Jermaine Harris е американски ММА боец, който се състезава в Ultimate Fighting Championship в тежка категория.
  • Уолт Харис е играч от 2011 г.
  • Преди това той игра за Titan F.C.
  • След като Daniel Omielanczuk беше принуден да се оттегли от битката си със SOA Palelei поради нараняване на палеца, Harris напусна UFC и се би с Palelei на 7 ноември 2014 г. на UFC Fight Night 55.
  • Той беше нокаутиран във втория рунд с технически нокаут.

Популярни Публикации