Unnati Malharkar- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Унати Малхаркар е добре позната индийска танцьорка, TikTok звезда, Youtuber, Instagram личност, влиятелен човек в социалните медии, създател на съдържание и предприемач от Мумбай, Махаращра. Тя е добре известна в цялата страна с невероятните си танцови изпълнения и видеоклипове в YouTube.

Unnati, талантлив танцьор, също се е състезавал в различни танцови състезания в Индия и в чужбина. Според профила й в социалните медии тя е обучавана от боливудския хореограф Шиамак Давар.

Unnati, освен танцьор, е и Youtuber с едноименен канал, който има над 248 000 абонати (към май 2021 г.). В канала си в YouTube тя публикува предимно влогове от турнета, танци и видеоклипове с реакции. За да научите повече за историята на живота на Unnati Malharkar, прочетете тази статия.Бързи факти

Пълно истинско име Унати Малхаркар.
Възраст (към 2021 г.) 25 годишен.
Професия Танцьор, Youtuber и влиятелен човек в социалните медии.
Дата на раждане 5 септември 1995 г. (вторник).
Място на раждане Мумбай, Махаращра, Индия.
образование Завършвам.
Алма матер Известен колеж.
Нетна стойност INR 3-5 Crores (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″.
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг.
Цвят на очите Хейзъл.
Цвят на косата кафяво.
Националност индийски.
Религия индуизъм.
Зодия Зодия Дева.

Unnati Malharkar Биография, зодия, семейство

Унати Малхаркар, талантлива индийска танцьорка, е родена от родителите си във вторник, 5 септември 1995 г., в Мумбай, Махаращра, Индия. Тя е родена в проспериращо бизнес семейство. Тя се придържа към индуизма като своя религия.

Unnati е на 25 години към 2021 г. Тя има силен интерес към танците от дете. Съобщава се, че по време на училищните си дни Unnati Malharkar се е присъединила към танцовия институт на Shiamak Davar.

Завършила е висшето си образование в реномиран колеж в Мумбай. След това тя започва да работи върху танцовата си кариера. Малхаркар вече е добре познат индийски танцьор и сензация в YouTube. Според източници Unnati Malharkar практикува индуизъм. Въпреки това, няма точна информация за нейната каста.

Що се отнася до семейството й, Unnati Malharkar е най-малкото дете в семейството си. Според източници баща й (името не се разкрива) е успешен бизнесмен.

Името на майка й е Джиоти Малхаркар. Що се отнася до нейните братя и сестри, по-голямата й сестра Ханита Малхаркар работи като професионален гримьор.

Нейното семейство също включва двама братя, Ронак и Рахул. В профилите си в социалните медии тя публикува множество снимки, на които е с братята и сестрите си и родителите си.

  Унати Малхаркар

Unnati Malharkar (Източник: Pinterest)

Unnati Malharkar гадже и запознанства

С кого се среща Unnati Malharkar? Тя е много поверителна относно личния си живот. Тя не е споделяла никакви снимки или медии в социалните си медии за любовния си живот и връзка. Unnati обича да прекарва време с приятелите си. Според нейния профил в Instagram тя е споделила няколко стари снимки с най-добрия си приятел Ришаб Вайд.

В момента тя живее в Мумбай със семейството и приятелите си. Unnati също публикува множество снимки с най-добрия си приятел Манав Чхабра в своите акаунти в социалните медии. Тя също обича да пътува до нови места с приятелите и семейството си.

Професионална кариера на Unnati Malharkar

Според източници Unnati Malharkar започва кариерата си като танцьорка. Участвала е в няколко танцови състезания, докато е тренирала в танцовия институт на Шиамак Давар. Unnati Malharkar започва работа като танцьорка на пълен работен ден след завършване на обучението си.

В момента тя управлява собствен канал в YouTube, където публикува най-новите си видеоклипове с танци. Unnati Malharkar също е добре известен влиятел в социалните медии.

Тя се присъедини към влиятелната група DAMNFAM през април 2020 г., според профила й в Instagram. Освен това, тя натрупа значителна база от фенове в своите акаунти в социалните медии.

Unnati Malharkar Нетна стойност

Колко богат е Unnati Malharkar? Unnati Malharkar има приблизителна нетна стойност от 3-5 крори INR към октомври 2022 г. (приблизително).

Факти

  • NOFILTR.GROUP я управлява като инфлуенсър в социалните медии.
  • Unnati Malharkar се е състезавала в редица състезания по костюмирано облекло през ученическите си години.
  • Unnati е запален чертожник, който е създал множество ръчно рисувани скици.
  • Работила е с множество известни интернет личности, включително Бхуван Бам и други.
  • Тя обича да опитва нови неща в живота си.
  • Unnati Malharkar използва Instagram от 13 април 2013 г.
  • В свободното си време тя обича да прави забавни видеоклипове със синхронизиране на устните.
  • Малхаркар е голям фен на ските на лед.
  • Unnati Malharkar, танцьорка, обича да играе с домашното си куче в свободното си време.

Популярни Публикации