undertakerfreak1127- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, запознанства

undertakerfreak1127 е личност в социалните медии, която е наполовина американец и наполовина финландец. undertakerfreak1127 е добре известен със своя едноименен канал в YouTube, за който той многократно твърди, че е „напуснал“, но продължава да изпраща нови видеоклипове. Знайте всичко за undertakerfreak1127- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, запознанства

Бързи факти

Пълно име: undertakerfreak1127
Дата на раждане: 27 ноември 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, Барабанист
Държава: елен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност Американско-финландски
Youtube undertakerfreak1127 Youtube

Undertakerfreak1127 Биография

undertakerfreak1127 е роден на 27 ноември 1990 г. и сега е на 30 години. Той е гражданин на САЩ и зодията му е Стрелец. Той е задържал информация за своите родители, братя и сестри и други членове на семейството си.

undertakerfreak1127 все още не е разкрил подробности за образованието си. Освен това етническият му произход е американско-финландски и според някои доклади истинското му име е Джони Бентуангер. Undertakerfreak1127 обаче не е адресирал нищо и следователно информацията е непроверена.Височина и тегло

Няма проверима информация за телесните измервания на undertakerfreak1127, като неговата височина, тегло, измервания на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и бицепс. По същия начин undertakerfreak1127 има кафяви очи и кафява къдрава коса.

кариера

Undertakerfreak1127 е професионална личност в социалните медии. Той е най-известен като знаменитост в YouTube, но също така е коментатор, влогър и музикант. Youtuber стана известен в платформата за видеосподеляне благодарение на изказванията си по различни теми. YouTube акаунтът на undertakerfreak1127 в момента има над 40 000 абонати.

На 21 юли 2006 г. той стартира своя акаунт undertakerfreak1127 в YouTube. По същия начин Lars Ulrich Fail Compilation, един от най-популярните му видеоклипове в Youtube, е събрал над 900 000 гледания. През 2016 г. undertakerfreak1127 също качи видеоклип в YouTube, в който обяснява защо е приключил с Доналд Тръмп.

Неговият YouTube канал undertakerfreak1127 обаче вече не е онлайн. В момента той ръководи канал, наречен UTF Drumming.

На 22 юли 2011 г. Undertakerfreak1127 публикува реплика, озаглавена Скъпа Metallica, любезно уволнете Ларс Улрих. С искрена благодарност, фен на Metallica. Той обсъди защо не харесва барабаните на Ларс Улрих в това видео. Това събуди любопитството му към барабаните на Ларс.

След това той пусна видео, озаглавено Как да свирим на барабаните като Ларс Улрих от Metallica! на 5 февруари 2013 г. В това видео undertakerfreak1127 обиди барабанистите способности на Ларс, като се престори на невежество.

undertakerfreak1127 Приятелка и срещи

Няма потвърдена информация относно състоянието на връзката на undertakerfreak1127. Той също така не е споделял никакви публикации в социалните медии по този въпрос. В резултат на това знаменитостта в Youtube може да е необвързана или във връзка. Освен това той може да бъде по-загрижен за напредъка в работата си, отколкото за връзките и делата в този ключов етап от живота си.

Популярни Публикации