Uncle Waffles- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Чичо Вафли е базиран в Свазиленд, Есватини, Южна Африка африкански диджей, водещ, модел, обществена фигура, певец, знаменитост в социалните медии и онлайн личност. Тя е добре позната като млад DJ артист. Медийната организация Kreative Kornerr представя нейните умения и усилия.

Бързи факти

Рождено име Чичо Вафли
Истинско име Успех Zwane
Училище Местно училище
Алма матер Известен колеж
образование Завършвам
Професия Африкански диджей, водещ, модел, общественик, певец, звезда в социалните медии и интернет личност
Зодия Овен
Националност африкански
Етническа принадлежност В Суат
Нетна стойност 1 милион ZAR
Възраст (към 2022 г.) 22-годишен
рожден ден 4 април 2000 г
Място на раждане Свазиленд, Есватини, Южна Африка

Uncle Waffles Възраст и ранен живот

Тя е надарена и блестяща от ранна детска възраст. Lungelihle завършва основно и средно училище с отличие. Според моето разследване тя е завършила изпитите си в колеж през 2017 г. Г-жа Zwane желае да продължи образованието си, но поради финансови ограничения трябва да работи.

На 4 април 2000 г. на нашата планета се роди DJ звезда. Родителите й я наричаха Lungelihle Zwane, но тя е по-известна в интернет като чичо Waffles. Lungelihle е роден в Свазиленд, Есватини, Южна Африка, и е израснал там. Актрисата е от африкански произход и ще бъде на 22 години през 2022 г. Вафлите са отгледани от баба й в Свазиленд, според моите изследвания. Тя следва християнската вяра, както и нейните родители.Uncle Waffles Височина и тегло

Според страницата на Lungelihle в Instagram тя тренира у дома, за да остане във форма. Zwane има слабо телосложение и измерванията на тялото й са 32-26-30. (гърди-талия-ханш). Много татуировки бяха татуирани върху телата на африкански знаменитости, включително гърба, ръката, крака и талията. Zwane пие много енергийни напитки и алкохол. Lungelihle е висок приблизително 5 фута 3 инча (в метри 1,61 м) и тежи приблизително 58 кг (в паундове 127 фунта). DJ знаменитостта носи скъпи дрехи и използва луксозни козметични продукти.

  Чичо Вафли

Чичо Waffles Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Uncle Waffles? Zwane работеше на различни работни места на непълен работен ден, когато беше по-млада, за да си помогне да плати обучението си. Нейната асистентска работа й плащаше малка сума пари. Нейните основни източници на доходи сега са моделиране, DJ концерт и одобрения. Lungelihle също се възползва от своите акаунти в социалните медии, които включват Instagram. Художничката е преживяла много, но сега се наслаждава на охолното си съществуване. Според оценки нетната стойност на Waffles е 1 милион ZAR към октомври 2022 г .

кариера

Lungelihle започва работа като рецепционист скоро след като завършва образованието си. Две години художникът работи като личен асистент. Тя искаше да продължи обучението си, но не можа да го направи. Waffles направи своя музикален дебют през март 2022 г. Tanzania, Wait for U, Abo Mvelo и други песни са сред любимите й. Zwane си осигури партньорство с Jägermeister Tanzania, базирана в Германия марка алкохол, през юли 2022 г.

Този продукт се приготвя с билки и подправки и тя започна да го рекламира в социалните мрежи. Освен това Zwane отиде на различни места за своето събитие на живо, включително Германия. Lungelihle се присъедини към MTN Южна Африка (фирма за развлечения) и насърчава последователите си да покажат своите способности, като качват видеоклипове и материали на страницата @mtnza в Instagram.

Uncle Waffles Гадже и срещи

С кого се среща Чичо Вафли? Вафлите са особено популярни сред тийнейджърите. Тя често си сътрудничи с известни музиканти като Гулува, Тони Дуардо, Сино Мсоло и др. Освен това Lungelihle избягва спорове и спекулации. След като направих известно разследване, открих, че ученик от гимназията (името не е разкрито) й предлага брак, като оставя по-малката си сестра.

Zwane беше ужасена в момента, тъй като нямаше представа, че някой ще й предложи публично. Въпреки това към септември 2022 г. тя не е омъжена и не е срещнала бъдещия си съпруг. В интернет също няма информация за предишната връзка или любовник на Zwane.

Популярни Публикации