Uma Pemmaraju- Wiki, възраст, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

a Pemmaraju беше индийски журналист, медийна личност, водещ, телевизионен водещ, интернет знаменитост и медийно лице от Раджамандри, Андхра Прадеш.

Бързи факти

Пълно истинско име Пемараджу.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 31 март 1958 г.
Дата на смъртта 8 август 2022 г.
Причина за смъртта Не е разкрито.
Възраст (към момента на смъртта) 64 години.
Професия Журналист, телевизионен водещ, медийно лице и интернет звезда.
Родно място Rajahmundry, Андхра Прадеш, Индия.
Място на смъртта Ню Йорк, САЩ.
Религия Ще се актуализира.
Етническа принадлежност азиатски.
Алма матер Университет Тринити.
Квалификация Завършил политология.
Слънчев знак Телец.
Националност индийско-американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг

Възраст и ранен живот на Ума Пемараджу

Тя беше родена на 31 март 1958 г , в Раджамандри, Андхра Прадеш, Индия. Ума беше малко дете, когато родителите й се преместиха в Сан Антонио, Тексас, САЩ, и тя живееше в Ню Йорк, САЩ, с членовете на семейството си. Тя беше на 64 години (по време на смъртта си). За началното си образование тя посещава държавно училище в Съединените щати. След като завършва гимназия, тя се записва в университета Тринити в Тексас и получава бакалавърска степен по политически науки с отличие.

Височина и тегло на Ума Пемараджу

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ума Пемараджу е висока 5 фута 7 инча и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.  a Pemmaraju

Нетна стойност на Pemmaraju

Колко е нетната стойност на Uma Pemmaraju? Тази прекрасна телевизионна звезда живееше оживен живот със семейството си. Тя имаше прекрасна къща в квартала си и беше постоянно загрижена за училището на детето си. Ума получи компенсация за работата си в няколко новинарски мрежи и репортажите. Тя никога не е показвала начина си на живот пред своите почитатели в социалните мрежи и е живяла скромно. Ние оценяваме нетната й стойност на около 2 милиона щатски долара, след като взехме предвид нейния начин на живот, източници на доходи и активи (приблизително).

кариера

Pemmaraju съобщи в LinkedIn, че след като завършва дипломата си, тя започва работа като преподавател в Харвардския университет през 1993 г. Освен това от 1993 г. до 1996 г. тя преподава на студенти в Emerson College. Започва работа като водеща и репортер за WBZ | CBS Boston през юли 1992 г. и остава повече от четири години.

Ума е водеща на новините и водеща на програмата „Fox News Media“ от октомври 1996 г. Тя е водеща на различни програми, включително „Щабквартирата на американските новини“ и „Тайните на успеха“. Не само това, но тя също е работила като водеща на новини за „Bloomberg News“.

Ума Пемараджу Съпруг и брак

Кой е съпругът на Ума Пемараджу? Пемараджу не искаше да предоставя на почитателите си твърде много информация за личния си живот. Разбрахме, че е разведена, след като прегледахме профилите й в социалните мрежи. Според сведенията тя е била омъжена за Андрю Петкун, който сега работи за Apple. Двойката се разведе няколко години след сватбата си по лични причини. Що се отнася до децата й, тя има едно прекрасно дете. Кирина Алана Деви е името на дъщеря й и сега тя получава магистърска степен.

Популярни Публикации