Уилоу Банкс- Wiki, възраст, етнос, връзка, височина, кариера

Уилоу Банкс е дете на знаменитост от Съединените щати. Уилоу Банкс е дъщерята на Лил Дърк и Индия Роял.

Бързи факти

Пълно име: Уилоу Банкс
Дата на раждане: 31 октомври 2018 г
Възраст: 3 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: известно дете
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Цвят на очите леска
Цвят на косата черен
Националност американски
баща Лил Дърк
Майка индийски роял
Братя и сестри пет (Skylar, Zayden, Angelo, Bella и Du'mier)

Биография на Уилоу Банкс

Уилоу Банкс е родена на 31 октомври 2018 г. В момента е на три години и е зодия Скорпион. Нейното родно място е Съединените американски щати. Lil Durk, известен още като Durk Banks и India Royale, са нейни родители. Майка й има още една дъщеря, Скайлар, а баща й има четири деца, Зайдън, Анджело, Бела и Ду’миер.

Височина и тегло на Уилоу Банкс

Размерите на тялото на Уилоу несъмнено ще растат с напредването на възрастта. Сегашното й тегло и височина не са известни. Тя обаче спазва здравословна диета. Не е изненада, че това дете ще порасне красиво и зашеметяващо. Освен това Уилоу има черна коса и лешникови очи. Уилоу Банкс

Уилоу Банкс (Източник: Pinterest)

кариера

Уилоу е твърде млада, за да започне професионална кариера. В резултат на това за момента нейните родители са нейният единствен и пълен източник на подкрепа. Уилоу може да тръгне по стъпките на баща си през следващите години.

Вниманието й сега е насочено към ученето и тя се възползва максимално от времето си. Уилоу се появи за първи път в акаунта на майка си в Instagram на 1 ноември 2019 г. Освен това баща й заяви, че се надява един ден да има десет деца.

По линия на баща си Лил Дърк, известен още като Дърк Дерик Банкс, е американски рапър и певец. Това лице е основател и лидер на колективния и звукозаписен лейбъл Only the Family (OTF). По същия начин, неговият дебютен албум, Remember My Name, дебютира под номер 14 в Billboard 200. Освен това, когато за първи път започва сериозно да се занимава с музика, той сам издава първите си няколко микстейпа през 2011 г.

По същия начин майка й, Индия Роял, е инфлуенсър в социалните медии и звезда в Instagram. Тя е добре известна с публикуването на селфита, семейни снимки и лайфстайл снимки в профила си в Instagram „@indiaroyale“. Тя също се появи като камео в епизод от краткотрайния сериал на Fox APB.

Връзка с Уилоу Банкс

Уилоу Банкс е само на три години. Тя определено не излиза с никого на тази възраст. В резултат на това тя в момента не е наясно с любовния си живот. Тя обаче може да има любящ и грижовен приятел в бъдеще. В момента тя е дете, което се радва на детството си с родителите и семейството си.

Уилоу Банкс Нетна стойност

Уилоу Банкс не извършва никаква професионална работа. В резултат на това тя не печели пари. Родителите й, от друга страна, изкарват добре от работата си. Баща й струва 3 милиона долара, а майка й струва приблизително 1,5 милиона долара.

Популярни Публикации