Уилям Вайц Шафър – нетно състояние, биография, възраст, височина, съпруга, брак

Уилям Вайц Шафър е бащата на Индия Ривен Оксенберг. Тя е американски филмов продуцент, писател, актьор и телевизионна личност. Тя е потомък на рода Караореви, бившата кралска династия на Сърбия и впоследствие на Югославия.

Бързи факти

Пълно истинско име Уилям Вайц Шафър
Псевдоним Уилям
Възраст (към 2021 г.) 77 годишен
Професия Баща на знаменитост
Рождена дата 1943 г
Място на раждане елен
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
Съпруга Катрин Оксенберг
Нетна стойност 5 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 11 инча
Тегло (прибл.) 58 кг

Възраст и ранен живот на Уилям Вайц Шафър

Уилям Вайц Шафър е роден през 1943 г . Той е 77 години към 2022 г . Неговата зодия е Дева. Уилям Вайц Шафър е пълното му име. Той е израснал в Америка, заедно със своите родители и братя и сестри. Той е син на Адам Бенджамин Чарлз Шафър и Клара Мей Вайц. По същия начин той е американски гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството.

Височина и тегло на Уилям Вайц Шафър

Уилям Вайц Шафър е висок 5 фута 11 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Уилям Вайц Шафър

Уилям Вайц Шафър

Уилям Вайц Шафър Нетна стойност

Колко е нетната стойност на William Weitz Shaffer? Той се изплъзна от обществения радар, след като се призна за виновен за внос на марихуана в Съединените щати от Тайланд през 1992 г. Според властите бандата е спечелила 50 милиона долара от операцията. Нетната му стойност се оценява на 5 милиона долара.

Индия Оксенберг Кариера

Дебютът на Оксенберг беше телевизионната драма от 2001 г. „Чудото на картите“. Оксенберг изобразява Мати в научнофантастичната телевизионна драма „Векторният файл“ през 2002 г. Оксенбърг се появява в телевизионния риалити сериал „Женен съм за принцеса“ през 2005 г., който следва семейството й, когато майка й е омъжена за Каспър Ван Диен. Тя също се появи в адаптацията на компютърната игра на филма Starship Troopers и оригиналния филм на Syfy The Fallen Ones същата година. През 2009 г. тя имаше второстепенна роля във филма на Дисни Програма за защита на принцесите. През 2012 г. тя играе съотборник на Пикси в комедийния филм Noobz.

Оксенберг посети бизнес семинар за самопомощ, спонсориран от NXIVM с майка си, след като напусна колежа след една година по съвет на приятел на семейството. Те започнаха програмата заедно, но майката на Оксенберг в крайна сметка си тръгна. Сара Едмъндсън, Марк Висенте и Бони Пиес бяха нейни ментори. След пет години в програмата, Алисън Мак се свърза с Оксенбърг за присъединяване към тайно женска организация, наречена Dominus Obsequious Sororium през януари 2015 г. (DOS).

Съпруга и брак на Уилям Вайц Шафър

Коя е съпругата на Уилям Вайц Шафър? Уилям се укриваше в Германия, когато беше затворен, и там срещна актрисата от Династията Катрин Оксенбърг, от която има една дъщеря, Индия, на 7 юни 1991 г. Уилям е баща и на най-голямата си дъщеря Кери, 44 г. от предишна връзка с Боби. Катрин доведе Индия да посети баща си в затвора няколко пъти, според интернет записи; той се призна за виновен за едно престъпление при внос от 1987 г., едно преброяване на наркотици и друго престъпление за пране на пари. Той беше затворен в продължение на много години.

Популярни Публикации