Уилям Лангстън Торнтън – Уики, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Уилям Лангстън Торнтън е син на актьора Били Боб Торнтън, най-добре запомнен с ролята си във филма Sling Slade, който той написа, режисира и играе в него.

Бързи факти

Пълно истинско име Уилям Лангстън Торнтън
Псевдоним Уилям
Възраст (към 2021 г.) 28 годишен
Професия Син на знаменитост
Умрял 27 юни 1993 г
Място на раждане елен
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
приятелка Неженен
Нетна стойност N/A
Височина (прибл.) 6 фута 4 инча
Тегло (прибл.) 60 кг

Възраст и ранен живот на Уилям Лангстън Торнтън

Уилям Лангстън Торнтън е роден на 27 юни 1993 г , в САЩ. Той е 28 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Уилям Лангстън Торнтън е пълното му име. Той е израснал в Америка, заедно със своите родители и братя и сестри. По същия начин той е американски гражданин. Уилям е второто дете на Били Боб Торнтън и първото дете на бившата му съпруга и модел на Playboy Пиетра Доун Черниак. Той има по-малък брат на име Хари Джеймс Торнтън, който е роден почти година след него на 19 юни 1994 г. Уилям също има две полубратя и сестри по бащина линия, наречени Аманда Бръмфийлд и Бела Торнтън. Говорейки за неговите образователни подробности, той е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Уилям Лангстън Торнтън

Уилям Лангстън Торнтън е висок 6 фута 4 инча . Тежи около 60 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Уилям Лангстън Торнтън

Баща на Уилям Лангстън Торнтън

Уилям Лангстън Торнтън Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Уилям Лангстън Торнтън? Нетната стойност на Уилям Лангстън Торнтън все още не е изчислена. Нетното състояние на Били Боб Торнтън се оценява на 15 милиона долара. Той го е натрупал чрез успешните си кариери на актьор и драматург.

кариера

В интернет няма информация за кариерата му. От друга страна баща му е добре известен актьор ветеран в Съединените щати. Към днешна дата той има значителен принос към индустрията чрез ролите си в няколко филма и телевизионни сериали. Емблематичният актьор дебютира в киното през 1986 г. с филма Hunter’s Blood. Оттогава той се появява в редица филми. South of Reno, Going Overboard, Chopper Chicks in Zombietown, The Dark Backward, For the Boys, One False Move, Tombstone, Ghost Brigade, Indecent Proposal, Dead Man, Sling Blade, The Alamo, Faster, Nashville Rises, Puss in Boots, и още са сред тях.

Освен това той участва в телевизионни епизоди и сериали. Matlock, The Outsiders, Evening Shade, Knots Landing, Hearts Fire, Don’t Look Back, Ellen, CatDog, Fargo, The Big Bang Theory, Goliath, 1883 и други са сред забележителните му телевизионни начинания. Той също така участва в онлайн програми като Chat Show на Kevin Pollak и Norm Macdonald Live. Освен това той е публикувал албуми като Private Radio, The Edge of the World, Hobo и Beautiful Door.

Уилям Лангстън Торнтън Приятелка и срещи

С кого се среща Уилям Лангстън Торнтън? Отразявайки състоянието на връзката на Уилям, той може да е необвързан. Все още не се е женил и няма деца. В момента той е зает да се фокусира върху кариерата си. Въпреки това, той може да чака перфектния си мач и ще прави двойки в бъдеще. Освен това той поддържа добър профил и не е свързан с какъвто и да е спорен акт.

Популярни Публикации