Уилям Форсайт - биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Уилям Форсайт е американски актьор, най-известен с това, че играе гангстери и яки момчета. Той е най-известен с ролите си в телевизионните предавания „Имало едно време в Америка“, „Отглеждането на Аризона“, „Скалата“, „Директно попадение“ и „Бикът от Бронкс“.

Бързи факти

Пълно истинско име Уилям Форсайт
Псевдоним Уилям
Възраст (към 2021 г.) 66 години
Професия актьор
Дата на раждане 07 юни 1955 г
Място на раждане Бруклин, Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
Съпруга Мелъди Мъндън (.d)
Нетна стойност 8 милиона долара
Височина (прибл.) 6 фута 0 инча
Тегло (прибл.) 62 кг

Възраст и ранен живот на Уилям Форсайт

Уилям Форсайт беше роден на 7 юни 1955 г , в Bedford-Stuyvesant, Brooklyn, New York City, Ню Йорк, САЩ. Националността му е американска и е от смесена раса (италианец (дядо по майчина линия), шотландски, английски, ирландски и немски произход). Джони Уилям Форсайт е негов дядо по бащина линия, а Адис Айрийн е негова баба по майчина линия. Антъни Кастелано е негов дядо по майчина линия, а Дороти Кинг е негова баба. Обучава се като актьор в The Beverly Hills Playhouse. Неговата страст към актьорството се разпалва, когато трябва да изобрази Цезар в училищно представление на „Юлий Цезар“ от Шекспир. Той започва да играе, когато е малък.

Височина и тегло на Уилям Форсайт

Уилям Форсайт има хубава височина от 6 фута и неизвестно телесно тегло. Косата му е сол и черен пипер, а очите му са сини. Не се споменава размерът на обувките му. Уилям Форсайт

Уилям Форсайт Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Уилям Форсайт? Трудно е да се даде цифра на годишната му заплата, въпреки че се съобщава, че нетната му стойност е 8 милиона долара.

кариера

В ранните си тийнейджърски години Форсайт започва да играе в местни мюзикъли, като в крайна сметка попада на и извън Бродуей. Той работи в индустрията от 1978 г. и се е утвърдил като един от най-популярните и умели изпълнители в Холивуд. В Ню Йорк той дебютира на 16-годишна възраст. Разширил е крилата си както в света на телевизията, така и в света на киното и е еднакво у дома си и в двата.

 Уилям Форсайт

Като актьор той е получил всичко, което можете да си представите, включително слава, пари, обожание, любов и по-добър живот, всички те са резултат от неговата упорита работа и ангажираност. С наследствената си физика, той е най-подходящ за роли на гангстери и яки мъже. Ако сте поставен срещу Форсайт, ще трябва да работите усилено, тъй като неговата сурова интензивност и опасност на екрана са ненадминати. През 1993 г. той е номиниран за наградата Independent Spirit за най-добър актьор в поддържаща роля за ролята си във „Waterdance“. Той обикновено играе силни престъпници или полицаи.

Съпруга и брак на Уилям Форсайт

Коя е съпругата на Уилям Форсайт? Що се отнася до статуса на запознанства на Уилям Форсайт, той в момента е необвързан. Преди това той беше женен за Мелъди Мъндън, но бракът им не издържа дълго поради различни фактори, което накрая доведе до развод. Няма данни за техния брак или развод. Те бяха благословени с три деца по време на брака си: Ребека през 1990 г., Анджелика през 1992 г. и Клои през 1993 г.

Популярни Публикации