Уилям А. Маровиц - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Уилям А. Маровиц е американски юрист и политик. Уилям А. Маровиц също е работил като предприемач на недвижими имоти и ресторантьор.

Бързи факти

Пълно име: Уилям А. Маровиц
Дата на раждане: 29 септември 1944 г
Възраст: 77 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Адвокат, политик, бизнесмен
Държава: елен
Семейно положение: развод
Развод Кристи Хефнър
Нетна стойност 1 милион - 2 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място елен
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
образование Бакалаври по изкуство и доктор по право
баща Сидни Маровиц
Майка Жан

Биография на Уилям А. Маровиц

Уилям А. Маровиц е роден на 29 септември 1944 г. Той е роден и израснал в Съединените американски щати. Сега той е на 76 години, роден е под знака на Везни и е гражданин на Съединените американски щати. Баща му е Сидни Маровиц, а майка му е Джийн Маровиц.

Той също имаше по-малък брат, Робърт Маровиц, който почина на 54. Баща му беше чикагски адвокат повече от пет десетилетия и почетен комисар на Чикагския парков район. Той беше член на Борда на директорите на Chicago Park District от 1974 до 1986 г.Ейбрахам Линкълн Маровиц, неговият чичо, беше федерален съдия в Окръжния съд на Съединените щати за Северния окръг на Илинойс. Брат му Робърт почина. Съквартирантите му са Гордън Клап и Хариет Уолтър.

Уилям А. Маровиц Височина, Тегло

В момента му липсва информация за измерванията на тялото му. Сините му очи са примамливи, както и кестенявата му вълниста коса, която е къса и вълниста. Има приятно поведение.

  Уилям А. Маровиц

Уилям А. Маровиц с бившата си съпруга (Източник: Pinterest)

кариера

Уилям А. Маровиц е в държавния демократичен комитет. През 2002 г. е избран. Той е попечител на Фонда за ренти и обезщетения на работниците и Фонда за ренти и обезщетения на общинските служители. Той е старши консултант в Cassidy and Associates на D.C.

Уилям А. Маровиц е член на Съвета на Илинойс срещу насилието с оръжие, Университета Де Пол, Научния институт Вайцман, Филмовия център на Джийн Сискел и Лигата за борба с клеветата.

Юрист, политик и бизнесмен. Той ръководи комисиите по правосъдие и обществено здраве на Сената. Той беше популярен и влиятелен законодател в Илинойс. Той също така забранява полуавтоматичните огнестрелни оръжия, преследва престъпления, основани на религия, раса, сексуална идентичност и етническа принадлежност, и наказва малтретирането на възрастни хора и расовото сплашване. Първият закон за безопасна училищна зона в САЩ

Той ръководи натиска за законопроекта за правата на гейовете. Той председателства подкомитета по стадиона на Сената, който одобри White Sox Park в Чикаго. През 1993 г. той подава оставка от Сената, за да се занимава с бизнес.

Уилям А. Маровиц започва кариерата си като инвеститор в недвижими имоти, купувайки имоти в Чикаго и превръщайки ги в апартаменти, апартаменти, търговски площи и места за паркиране, като същевременно създава и управлява компании като Near North Properties, Magellan Properties, American Invesco и U.S. Той е съосновател на ресторантите Quartino и Carnivale.

Той беше партньор с Рич Мелман и Джери А. Орзоф, основателите на процъфтяващата верига ресторанти в Чикаго Lettuce Entertain You Enterprises (LEYE), и беше президент на Marovitz Group. Той събира пари за бедни, инвалиди или младежи с увреждания.

Уилям А. Маровиц Нетна стойност

Уилям А. Маровиц нетната стойност се оценява на между 1 и 2 милиона долара. Основните му източници на доходи са политическата му кариера, банката и предишната му работа.

Уилям А. Маровиц Съпруга, брак

През 1995г. Кристи Хефнър се омъжи за Уилям А. Маровиц . Тя беше главен изпълнителен директор на Playboy Enterprises, американска частна глобална медийна и лайфстайл компания, основана от нейния баща, Хю Марстън Хефнър, от 1988 до 2009 г. Те обаче се разведоха през 2013 г. В момента той не е обвързан.

Популярни Публикации