Уил Хули- Уики, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Уилям Джон Е. Хули е американски играч на ръгби съюз, който играе флай халф за Сан Диего Легион в Мейджър Лийг Ръгби. Преди това Хули е играл за Нортхемптън Сейнтс под наем, Бирмингам Моузли, Ексетър Чийфс и Бедфорд Блус.

Бързи факти

Пълно име Уилям Джон Е. Хули
Професия Играч на ръгби
Дата на раждане 11 ноември 1993 г
Рожден ден 4 май
Години на раждане 1993 г
Възраст на 27 години
Родно място Кеймбридж, Кеймбридж, Кеймбриджшър, Обединено кралство
Град на раждане Кеймбриджшър
Държава на раждане Великобритания
Националност британски
Височина 6 фута 2 инча (188 см)
Тегло 196 фунта (89 кг)
Училище Училището Лейс
Семейно положение Неженен
приятелка N/A
Нетна стойност 1 милион долара - 5 милиона долара

Биография на Уил Хули

Уил Хули израства в Кеймбридж и играе за мини и младежките отбори на Кеймбридж Ръгби Клуб. Хули посещава училището St John's College и The Leys School, преди да се присъедини към училището Northampton Saints. Преди това Хули е играл за Нортхемптън Сейнтс под наем, Бирмингам Моузли, Ексетър Чийфс и Бедфорд Блус. Хули е представлявал Англия на международно ниво с два отбора за възрастови категории, като е спечелил Световното първенство за юноши IRB през 2013 г.Уил Хули Височина, Тегло, Измерване на тялото

Той е висок 6 фута 2 инча. Тежи приблизително 89 кг. Той има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

кариера

  • През 2013 г. той представлява Англия в Световното първенство по ръгби под 20 години и беше член на отбора, спечелил IRB Junior World Championship.
  • Хули е играч на Бедфорд Блус, който се присъедини към клуба от Ексетър Чийфс за сезон 2017-18.
  • Хули получи едногодишно удължаване на договора със сините през март 2018 г., което го преведе през сезон 2018-19.
  • Хули се присъедини към Exeter Chiefs от Northampton Saints през 2015 г., като направи своя дебют в Купата на европейските шампиони по ръгби срещу Clermont Auvergne.
  • Хули беше избран в националния отбор на Съединените щати по ръгби за Американския шампионат по ръгби през 2018 г., за който се класира чрез американската си баба.
  • Хули направи дебюта си за Ийгълс като заместник на 3 февруари 2018 г. при неограничена победа със 17-10 срещу Аржентина XV.
  • Хули получи първата си шапка за Eagles на 10 февруари 2018 г., отново като резерва, при победа с 29-10 срещу Канада.

Нетната стойност на Уил Хули

Уил има нетна стойност от 3 до 5 милиона долара. Уил извлече максимума от парите си от обувките си Yeezy. Въпреки че през годините той надценяваше мащаба на фирмата си, парите, които направи от нея, бяха достатъчно значителни, за да се квалифицират като едно от най-големите изплащания на знаменитости на всички времена. Основният му източник на пари идва от постиженията му като спортист.

Въпреки очевидното си богатство, Хули обича да живее прост живот. Въпреки това, фактите за неговите активи и задължения все още се преразглеждат, което прави определянето на истинската му нетна стойност предизвикателство. Заплатата му също не е известна.

Приятелката на Уил Хули, срещи

В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците. Уил не е обект на никакви слухове или противоречия. Той се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Интересни факти

  • Уил е участвал в шест от десетте мача на своя отбор досега и ще иска да води мисия за отмъщение този уикенд срещу отбор от Сиатъл, който ги победи с 31-28 в Сан Диего през февруари.
  • Хули получи едногодишно удължаване на договора със сините през март 2018 г., което го преведе през сезон 2018-19.
  • Уил Хули е обещаващ флай халф за Northampton Saints.

Популярни Публикации