Уентуърт Милър- Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, височина, Instagram, кариера

Уентуърт Милър е известен американски актьор. Този проект издигна нашия световен герой до статута на световна знаменитост. Оттогава Уентуърт Милър се появява в редица телевизионни предавания, включително The Flash, Legends of Tomorrow, Dinotopia и Time of Your Life. Научете повече за нетната стойност на Wentworth Miller, биография, възраст, съпруга, височина, националност, етническа принадлежност, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име: Уентуърт Милър
Дата на раждане: 02 юни 1972 г
Възраст: 50 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Англия
Височина: 6 фута 1 инча (1,85 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Сара УейнКалис
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите Синьозелено
Цвят на косата черен
Родно място Чипинг Нортън, Оксфордшир
образование Бакалавърска степен от Принстънския университет
Facebook Уентуърт Милър във Facebook
Twitter Уентуърт Милър в Twitter
Instagram Инстаграм на Уентуърт Милър
IMDB Уентуърт Милър IMDB
Седмица Wentworth Miller Wiki

Възраст и ранен живот на Уентуърт Милър

Уентуърт Милър е роден в Чипинг Нортън, Оксфордшир, Англия, на 2 юни 1972 г. на Джой Мари Палм-Милър и Уентуърт Ърл Милър II. Той е 50 години към днешна дата Той беше активен член на училищния AV клуб и училищния вестник като ученик. Семейството на Уентуърт имигрира в Съединените щати в началото на 70-те години, но Милър запазва британско гражданство и се смята за англичанин. По същия начин баща му беше адвокат, както и учител, а майка му беше учител по специално образование.

Семейството му е етнически разнородно. Баща му е афроамериканец, ямаец, англичанин, немец, евреин и чероки, а майка му е рускиня, французойка, холандка, сирийка, ливанка и шведка.Височина и тегло на Уентуърт Милър

Колко висок е Уентуърт Милър? Той е висок 6 фута и 1 инч (1,85 м). Той също има телесно тегло от 77 kg (170 lbs). По същия начин той има типичен тип тяло. По същия начин той има измерване на гърдите от 40 инча, измерване на бицепс от 14,5 инча и измерване на талията от 33 инча. Очите му са синьо-зелени, а косата му черна.

  Уентуърт Милър

Височината на Уентуърт Милър (Източник: Pinterest)

Образование на Уентуърт Милър

Завършва гимназията Quaker Valley в Пенсилвания през 1990 г. След това през 1994 г. завършва Принстънския университет с бакалавърска степен по английска литература.

Професионален живот на Уентуърт Милър

През 1998 г. той прави актьорския си дебют като гост-звезда в телевизионния сериал Бъфи, убийцата на вампири. В допълнение, през 2002 г. той се появява като Дейвид Скот в сериала на Hallmark Dinotopia. След последователна работа дълго време, той получи първата си главна роля във филма The Human Stain през 2003 г. и това беше неговата пробивна роля, в която си партнира с Никол Кидман и сър Антъни Хопкинс.

Той също се появи във финала на сериала на CBS „Joan of Arcadia“. След това се появи в пилотния епизод на Ghost Whispers през 2005 г. Той постигна големия си пробив през 2005 г., когато получи роля в скандалния сериал на мрежата FOX Prison Break. Освен в сериала, той се появява в два музикални видеоклипа на Марая Кери: „It’s Like That“ и „We Belong Together“. През 2013 г. той е съавтор на сценария за филма „Стокър“ с режисьора Чан-Уук Парк.

Уентуърт Милър Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Уентуърт Милър? Нетното състояние на Уентуърт Милър е 5 милиона долара към август 2021 г . Той има финансова инвестиция от 22 милиона долара. Освен това той притежава и седем коли за 3,5 милиона долара. Той притежава автомобили GM, McLaren и Aston Martin, както и къща за 2,7 милиона долара в Британска Колумбия.

Съпруга на Уентуърт Милър

Коя е съпругата на Уентуърт Милър? Милър Уентуърт е гей мъж. По негови признания на младини е направил опит за самоубийство след нападение от негови връстници и познати. Изглежда, че се среща с актьора Люк Макфарлейн. Но не е сигурно.

Социална медия

Уентуърт не е особено активен в социалните медии. Той има над 37,9 хиляди последователи в Twitter и 109,9 хиляди във Facebook. По същия начин той има над 1,1 милиона последователи в своя акаунт в Instagram.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 9.
  2. Щастливият й камък е Ахат.
  3. Щастливият й цвят е жълт.

Също така, знайте за Нетна стойност на Ерик Уинтър, биография, възраст, съпруга, височина

Популярни Публикации