Уенди Уолтърс най-накрая се обърна към проблема с предполагаемата изневяра на съпруга си Реза Арап

Уенди Уолтърс , индонезийска инфлуенсърка, най-накрая проговори за предполагаемия скандал с изневяра на съпруга си Реза Арап, който нашумя днес в социалните медии. 26-годишната звезда дойде в Twitter във вторник, 20 септември 2022 г., за да отговори на потребител, който повдигна предполагаеми обвинения за изневяра срещу Реза.

Според автоматичния превод, потребителят туитна:

Ако е вярно, че има мотив за измама, според мен трябва да има такъв. Нямаме представа какво е хрумнало на Арап преди да изневери. Ако само разбитото сърце можеше да спре. Дълго време бях изтощен. Но аз също не подкрепям изневярата.Уенди Уолтърс отговори, като написа:

Има ли убедителен аргумент за оправдаване на изневярата, когато жените се опитват да бъдат добри съпрузи, като си стоят вкъщи и не правят нищо? Вярно ли е, че майната може да излекува уморените сърца? Комуникацията не е ли крайъгълният камък за успешна връзка? не се забъркваш?

 Уенди Уолтърс

Уенди Уолтърс и нейният живот

Уолтърс е родена в Индонезия на 27 май 1996 г. Тя е добре познат инфлуенсър, който създава материали за начина на живот, танците и модата. Към този момент Уолтърс има 1,8 милиона последователи в Instagram. Уолтърс завършва GS Fame Institute of Business в Джакарта, Hayam Wuruk, през 2014 г. и започва работа като служител по финансиране на съкровища в DBS Bank. Тя също прекара една година като старши мениджър бизнес развитие в CTBC Bank от 2015 до 2016 г. През 2021 г. се омъжи за Реза Арап (Октовиан) в Бали. Те периодично се споменават един друг в акаунтите си в социалните мрежи.

Реза, нейният съпруг, е известна знаменитост в YouTube, продуцент на съдържание, стриймър и актьор, който е обвинен в изневяра с нея. Реза Октовиан е роден в Джакарта на 15 октомври 1990 г. Започва кариерата си в YouTube през 2012 г. и става звезда, след като изпраща видеоклипове в своя канал. През 2018 г. 31-годишната звезда посвети канала си в YouTube на организация за педиатрични ракови заболявания и основа YB, който бързо нарасна до над 2 милиона последователи.

 Уенди Уолтърс

Освен че се превърна в онлайн феномен, Реза се появи в романтичния филм от 2016 г. Mode. Той също така е съсобственик на PLUUS Records, музикален лейбъл. На романтичния фронт той преди това се срещаше с YouTuber Kyra Nayda през 2013 г., но връзката приключи малко след това. Той започна да се среща с Уенди Уолтърс през 2017 г. и се ожениха четири години по-късно.

Туитове в отговор на предполагаемите обвинения в изневяра на Уенди Уолтърс

Скоро след като Уенди Уолтърс наруши мълчанието си относно предполагаемите обвинения на Реза Арап в прелюбодеяние, Twitter беше готов да се намеси. Няколко коментатори свързаха предполагаемата позиция на Реза Арап с тази на Адам Ливайн, който също е изправен пред обвинения в изневяра.

Ливайн е обвинен в изневяра на съпругата си от осем години, Бехати Принслу, с инфлуенсър на име Съмнър Стро, който твърди, че е имал връзка с певицата от една година.

Популярни Публикации