Уенди Етрис - Всичко за A.J. Стайлс Съпруга

Уенди Етрис е известната съпруга на Алън Нийл Джоунс, популярен като A.J. Стайлс, американски професионален кечист, който в момента е сключил договор с WWE. Работи като гимназиален учител.

Бързи факти

Пълно име Уенди Етрис
Първо име Уенди
Фамилия Ядец
Професия Съпруга на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг A.J. Стилове
Без деца 4
образование Джонсън гимназия
Дата на раждане 1978 г
Женен Дата 5 август 2000 г

Съпруга си

A.J. е един от най-добрите кечисти на WWE за всички времена. Той си направи име в света на борбата. Той започва професионалната си кариера в кеча през 1998 г. и не е поглеждал назад, откакто целта му беше да бъде кечист. От началото на кариерата си той спечели безброй трофеи и постигна международно признание. Той има поддръжници по целия свят и се смята за един от най-добрите в играта.

Брак

В момента Уенди е омъжена за A.J. и имат две деца. Те са женени от 2000 г. и никога не са били на ръба на развода. Аджай Ковел Джоунс, Ейвъри Джоунс, Алби Джоунс и Ани Джоунс са техните четири деца. Те споделят дом в Гейнсвил, Джорджия.  Уенди Етрис

Уенди Етрис (Източник: Google)

Как са се запознали?

Уенди и Ей Джей се срещнаха за първи път в гимназията Джонсън, където и двамата бяха ученици. A.J. се стреми да бъде професионален борец и Уенди вярваше в него през цялото време, което е, когато A.J. реши, че тя ще бъде негова съпруга. Сватбата: На Свети Валентин през 1996 г. A.J. избра да предложи брак на Уенди публично пред всички и Уенди каза „да“. На 5 август 2000 г. двойката се жени. Те се ожениха след четири години връзка и любовта им никога не е помръкнала.

Силни християнски вярвания

A.J. е благочестив християнин, който произхожда от християнски произход. Той следва стъпките на Исус и е казал, че Бог е на първо място, а семейството е на второ място. Той също така се радва на християнска хип-хоп музика и твърди, че може да образова практически всички рапъри за историята на жанра.

Игра стример

A.J. обича да играе видео игри и често предава на живо. Можем да видим колко е отдаден на игрите си на страниците му в социалните медии. Той също така обучава децата си за игрите и как да ги играят.

деца

Уенди и нейният съпруг A.J. имат четири деца: Аджай Ковел Джоунс (роден на 3 май 2005 г.), Ейвъри Джоунс (роден на 14 февруари 2007 г.), Алби Джоунс (роден на 15 септември 2009 г.) и Ани Джоунс (роден на 8 октомври 2014 г.). A.J. има рождените дати и инициалите на всичките си деца, татуирани от дясната страна на торса му. Татуировката гласи AJ 05-03-05 02-14-07 09-15-09, към която той впоследствие добавя 10-08-14 при раждането на четвъртото си дете.

  Уенди Етрис

Уенди Етрис (Източник: Google)

Конфликт с Джими Рейв

A.J. имаше значително съперничество с професионалния кечист Джими Рейв, когато Джими обвини A.J. за кражба на мача Стайлс срещу Рейв, който Джими нарече Рейв сблъсък. След започването на конфликта А.Й. организира отбор с други борци срещу посолството и битките започнаха, като Джими спечели и A.J. губят, но продължават да се борят.

Нетна стойност

Нетното състояние на Уенди Етрис е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. въпреки това средната заплата на гимназиален учител в Съединените щати е 61 660 долара годишно. Така че тя вероятно създава нещо подобно. Счита се, че нетната стойност на AJ е приблизително 6 милиона долара. Професията му по борба му осигурява прехраната.

Възраст

  • Уенди е на 43 години през 2021 г., тъй като се предполага, че е родена през 1978 г.
  • A.J. ще навърши 44 години през 2021 г. На 2 юни 1977 г. е роден.

Популярни Публикации