Уейн Коузънс - Wiki, биография, съпруга, родители, кариера, нетна стойност

Уейн Коузънс е известен британски бивш полицай, служител по сигурността, интернет знаменитост и медийна фигура. След смъртта на невинно момиче на име Сара Еверард през 2021 г. той стана известен.

Според източници той представил на Сара полицейската си идентификация и я задържал, твърдейки, че е нарушила стандартите за коронавирус. Братовчедите отвели момичето далеч от дома си. Той я изнасили, удуши и уби. Трупът на Сара беше открит в езеро повече от седмица по-късно. Уейн беше задържан от властите за престъплението си.

След продължително заседание съдът го осъди на доживотен затвор на 30 септември 2021 г. (четвъртък). Кузенс също е бивш столичен полицай, служил 19 години. Биография на Уейн Кузенс, семейство, уики, възраст, съпруга, случай, убийство и факти могат да бъдат намерени на цялата страница.  Уейн Коузънс

Уейн Коузънс Wiki/Bio

Биография на Уейн Коузънс

Уейн Коузънс е роден в Обединеното кралство през 1973 г. Той е бил жител на Дил, Кент, Англия. Той е мъж на 48 години (към 2021 г.). Поради невярна информация за рождената му дата не можем да определим зодията му.

За основното си образование той се записва в частно училище в родния си град. След това завършва средното си образование в известна гимназия. Той обаче не е разкрил името на своя колеж или институция.

Бързи факти

Пълно истинско име Уейн Коузънс.
Година на раждане 1973 г.
Възраст (към 2021 г.) 48 години.
Място на раждане Кент, Обединеното кралство.
Професия Полицай.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност британски.
Религия християнството.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Реномирана гимназия в Обединеното кралство.
Нетна стойност 0K USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″.
В метри: 1.73 m.
В сантиметри: 173 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 68 кг.
В паундове: 149 lbs.
Цвят на косата Светло русо.
Дължина на косата Къс.
Цвят на очите Син.
Някакви татуировки? не

Семейство Уейн Кузенс, родители

Уейн Коузънс има близки отношения с родителите си. Името на баща му, според сметки, е Рей Кузенс. Той не е разкрил името на майка си в нито един от акаунтите си в социалните медии. Родителите му, от друга страна, не са коментирали ареста на Уейн.

Дейвид Кузенс е неговият по-малък брат. Позволете ми също да отбележа, че той не е направил публично достояние никакви изображения на семейството си. Белият етнически полицай, от друга страна, е християнин.

кариера

Уейн Коузънс беше член на столичното полицейско управление. Той е служител на полицията от 2002 г. Освен това е заемал длъжности служител по парламентарна и дипломатическа защита. Той използва положението си за собствено самозадоволяване и убийство.

Нетна стойност

Той изкарваше солидно прехраната си с професията си. Заплатата му в полицейската агенция беше около 15-19 хил. USD (приблизително). Смята се, че нетната стойност на Уейн е $ 500 000,00 щатски долара към октомври 2022 г .

Съпруга на Уейн Кузенс, брак

Кузенс беше надарен и интелигентен млад мъж. Елена Кузенс е негова съпруга, според официалните сведения. Говори се, че името на съпругата на Кузенс е Олена Кузенс. Тя не можеше да каже нищо на съпруга си, докато той мълчаливо вървеше към затвора. Уейн е баща на двама сина и една дъщеря. От съображения за сигурност самоличността на децата му все още не е разкрита.

Любопитни факти

  • Социалните медии на Уейн са премахнати от властите.
  • Кузънс вече е планирал да изнасили всяко произволно момиче в продължение на много дни.
  • Освен това наема бяла кола за отвличането на Сара Еверард.
  • Уейн Кузенс беше арестуван на 9 март 2021 г. от дома си.
  • Според докладите той отиде на почивка със семейството си след убийството на Сара Еверард.

Популярни Публикации