Уейн Гос - Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Уейн Гос е известен гримьор, знаменитост в YouTube и предприемач от Обединеното кралство. Той стана известен в YouTube със своя канал на Уейн Гос. Освен това той основава и притежава едноименната линия четки за красота, която стартира през септември 2013 г. Към декември 2019 г. основният канал на Гос в YouTube имаше над 3,75 милиона последователи и 493 милиона гледания. Знайте всичко за Биография на Уейн Гос, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Истинско име Уейн Алън Гос
Псевдоним Уейн Гос
Известен като Youtuber, звезда на социалните медии
Възраст 42-годишен
рожден ден 4 март 1978 г
Родно място Англия
Знак за раждане Риби
Националност британски
Сексуалност гей
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 10 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 67 кг (137 паунда)
Измервания на тялото прибл. 44-32-38 инча
Цвят на очите Сив
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 9 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. милиона (USD)

Биография на Уейн Гос

Уейн Гос е роден на 04.03.1978 г. В момента е на 42 години. Риби е неговата зодия. Той е роден в Обединеното кралство. Той е американски гражданин със смесен етнически произход. Алън е името на баща му, а Бърни Гос е майка му.

Височина и тегло

Уейн Гос е висок 5 фута 10 инча , 1,78 метра, или 178 сантиметра. Той тежи приблизително 67 кг или 137 паунда. Уейн има кафява коса и сиви очи. Той е номер 9 в САЩ. Освен това е фитнес маниак.кариера

Уейн Гос започва кариерата си като самоук гримьор, като чете книги за козметика. Goss започва да качва видеоклипове в YouTube през 2009 г. под името Gossmakeupartist. Goss стартира своя втори канал в YouTube, Gossmakeupchat, през 2012 г. От 2013 г. той е член на многоканалната мрежа на YouTube Kin Community.

Нетната стойност на Уейн Гос през 2022 г

През септември 2013 г. Гос дебютира своята линия козметични четки и първата си колекция в сътрудничество с Beautylish, базиран на западния бряг сайт за електронна търговия. През септември 2015 г. Гос обяви пускането на своя комплект за вежди в канала си в YouTube и сайтовете на социалните медии. Приблизителната нетна стойност на Уейн Гос е повече от милиона (USD) към 2022 г.

Приятелка на Уейн Гос и срещи

Той не е споменал нищо за живота си на срещи. В момента е ерген и е изцяло фокусиран върху работата си.

Популярни Публикации