Уейд Уилямс - Всичко, което трябва да знаете за него

Уейд Уилямс е фантастичен актьор, най-известен с ролята си в Prison Break. За много фенове на Prison Break смъртта му в Prison Break беше сърцераздирателна.

В „Бягство от затвора“ той дава живота си за благополучието на другите и въпреки че е презиран в началото на сериала, той успява да спечели сърцата в края на ролята си. Когато той жертва живота си в сериала, това е невероятно сърцераздирателно.

Бързи факти

Пълно име Уейд Уилямс
Първо име Уейд
Фамилия Уилямс
Професия актьор
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Град на раждане Оклахома
Държава на раждане Съединени Американски щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Козирог
Семейно положение Женен
Съпруг Ема Уилямс
Без деца 1
нетна стойност 3000000
Филмография Бягство от затвора
Височина 180 см
нетна стойност 3 милиона долара
Дата на раждане 24 декември 1961 г
Възраст 60 години

Статус на връзка с Уейд Уилямс

Той има прекрасен брак. Съпругата му Ема Уилямс и той са щастливо женени. Професията на Ема Уилям сега се разследва. Дуото е виждано заедно многократно.Ема Уилямс, съпругата му, е едновременно проста и симпатична. Тя позира с лека усмивка дори докато снима, което я прави невероятно красива.

Има една дъщеря. Той е изключително отговорен човек, който се грижи изключително добре за семейството си. Дуото е брак, сключен на небето, защото Ема винаги е подкрепяла Уейд въпреки трудностите на актьора. Тя е правдива и не иска разкош. Това улеснява мъжа да преследва целите си.

  Уейд Уилямс

Уейд Уилямс със съпругата си (Източник: Pinterest)

Уейд Уилямс Нетна стойност

Неговата нетна стойност е 3 милиона долара към октомври 2022 г., което показва колко успешен е бил в професията си.

Образование на Уейд Уилямс

Учи драма в университета в Тълса. Неговата изпълнителска кариера започва в театър Delacorte в Central Park. Той го направи в 'Укротяването на опърничавата', заедно с Морган Фрийман и Трейси Улман.

кариера

Работата му в телевизионни предавания и филми е грандиозна. През 2000 г. той играе Тед Даниелс във филма Ерин Брокович. Същата година той направи име за себе си като Клей Хендрикс в Terror Tract.

През 2002 г. той играе героя на Рей във филма 'Местни момчета'. В Добрите лекари той играе г-н Никсън и беше фантастичен.

По същия начин, в The Dark Knight Rises, представянето му като Warden at Blackgate вдигна летвата. От 2005 до 2008 г. Hs играе Брад Белик в „Бягство от затвора“. Той играе един от главните герои в нашумялото телевизионно шоу. Той също така предостави гласа на Warden в Avatar: The Last Airbender. Другите му роли включват The Mick, The Blacklist, Westworld, The Loud House и Transparent.

Видео игри на Уейд Уилямс

Той се появява и във видео игри. Има и игра Prison Break, наречена Prison Break: The Conspiracy. Той изигра капитан Брад Белик, който предостави гласа на героя. Gun, Hitman: Blood Money и The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena са сред другите му видео игри.

Факти

  • Уейд Уилямс е роден на 24 декември 1961 г., което го прави на 57 години през 2019 г.
  • Роден е в град Тулса, Оклахома, Съединени американски щати. Той е от американска националност. Той е висок мъж, висок 1,8 метра.

Популярни Публикации