Юджиния Куни- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Евгения Куни е базирана в Ню Йорк актриса и модел, която е най-известна със своя едноименен канал за видео блогове в YouTube. Юджиния Куни е натрупала последователи от над 2,32 милиона. Знайте всичко за Юджиния Куни- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бърз факт

Пълно име: Евгения Куни
Дата на раждане: 27 юли 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 200 хиляди долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата черен
Родно място Масачузетс
Националност американски
Братя и сестри (Един) чип

Биография на Юджиния Куни

Юджиния Куни е жена на 26 години. Тя е родена в Масачузетс на 27 юли 1994 г. Нейната зодия е Лъв. Към момента няма информация за нейните родители. Въпреки това, тя често включва майка си във видеоклипове в YouTube като Mom Teaches Me How To Cook Meatballs!

Тя също има по-малък брат на име Чип. Евгения е американска гражданка. Като начало тя посещава основно училище в Масачузетс. По-късно тя се премества в Ню Йорк, за да учи актьорско майсторство.Височина и тегло

Юджиния Куни изглежда доста красива. Тя е висока 5 фута и 7 инча (1,70 м). По същия начин тя има изключително слаба физика, тежаща 86 фунта (39 кг).

кариера

Базираният в Калифорния YouTuber и телевизионен оператор на Twitch Eugenia Cooney. Тя създаде канал в YouTube през юни 2011 г. Тя публикува видеоклипове за грим, прическа и косплей в канала си. Евгения има 2,32 милиона абонати в YouTube и 240 милиона гледания. Тя качва видеоклипове всяка седмица, с петмесечна пауза между февруари и юли 2019 г.

My Mom Turns Me PREPPY е популярно видео в YouTube. Статията от 9 февруари 2016 г. има над 23 милиона гледания. МОИТЕ ЛЮБИМИ ЛЕТНИ ГОРНИЩА, Kingdom Hearts Kairi Косплей трансформация и урок за грим!

Евгения също обсъжда психичното здраве. Тя има 45 000 последователи в Twitch. Въпреки това тя има голяма фенбаза. С 1850 публикации тя има 827 хиляди последователи. Тя също е анорексичка. Когато първоначално се появи онлайн, тя беше слаба. Ежедневно тя сваля килограми.

Хората подадоха петиция за премахване на нейните акаунти в социалните медии, като казаха, че тя влияе негативно на младите момичета. Появата й в социалните мрежи получи смесени отзиви. #killyourself и #eatsomething стават видни хаштагове онлайн.

Поради здравословни проблеми тя си взе почивка от пет до шест месеца в социалните медии през януари 2019 г. По време на отпуската си тя потърси лечение.

Тя участва във видеото на Шейн Доусън през юли 2019 г. Шейн Доусън я засне на видеозапис за един час, като се обърна към здравето, социалните медии, отсъствието и завръщането. Тя имаше хранително разстройство. Тя е по-здрава след завръщането си в социалните медии.

Нетната стойност на Юджиния Куни през 2022 г

Приходите на Юджиния Куни са както следва: тя е YouTuber с едноименен канал, който е натрупал уважителна сума пари. Като резултат, Нетното състояние на Юджиния Куни се оценява на около 200 000 долара към октомври 2022 г. Освен това тя работи в Ню Йорк като актриса и модел. Освен това тя се радва на комфортен начин на живот в резултат на уважаваната й слава в социалните медии.

Юджиния Куни Гадже и срещи

Състоянието на връзката на Евгения Куни най-вероятно е необвързана. В момента тя се бори с хранително разстройство и здравословни проблеми. По същия начин тя запази нисък профил относно статуса на връзката си.

Популярни Публикации