Tyrese Gibson и Norma Gibson – тяхната връзка и дългогодишна битка за попечителството

Норм Гибсън е бивша съпруга на знаменитост, която стана известна след разпадането на брака й с бившия съпруг Тайрис Гибсън. Преди да се разведат, Норма и Тайрис бяха женени няколко години и имаха дъщеря заедно. Разводът им обаче беше един от най-известните разводи на знаменитости. Те се бориха много за попечителството над единствената си дъщеря.

Дори години след развода си Норма и Тайлър бяха въвлечени в правни спорове. В резултат на това Норма получи голямо медийно внимание през годините. Освен това, феновете на Tyrese винаги са изразявали интерес да научат повече за Norma. И така, в днешния епизод навлизаме в много подробности за бившата съпруга на Тайрис Гибсън Норма.

  Норм Гибсън

Норма Гибсън с бившия си съпруг (Източник: Pinterest)Биография на Норма Гибсън

Подробностите за раждането и ранния живот на Гибсън не са достъпни в медиите. Известна е обаче само част от нейния ранен живот. Точният рожден ден на Норма Гибсън все още не е определен, но знаем, че тя е родена през 80-те години на миналия век и ще навърши 40 години през 2021 г.

Освен това има известно объркване относно нейното родно място, тъй като някои онлайн източници твърдят, че е родена в Лондон, Обединеното кралство, докато други твърдят, че е родена в Америка. Въпреки това, когато Норма спомена, че е британска гражданка, това беше фин намек, че е родена в Обединеното кралство. Какъвто и да е случаят, тя е еврейка и е родом от азиатската държава Израел.

Норма Гибсън и Тайрис Гибсън се развеждат

Много от вас може би знаят, че Норма преди това се омъжи за актьора и певец Тайрис Гибсън. Връзката на двойката се пазеше в тайна, докато не подадоха молба за развод през 2009 г. Няма много информация за техния брак. Известно е обаче, че те се ожениха през 2007 г. и се разведоха през 2008 г., преди да са били женени за една година.

По време на краткия си брак бившата двойка се сдоби и с дъщеря Шайла Гибсън. На 11 юли 2007 г. двамата посрещнаха първото си дете - дъщеря. Шайла ще бъде на 14 години през 2021 г. Тайрис отпразнува 14-ия си рожден ден със сладка публикация в Instagram.

Норма Гибсън и Тайрис Гибсън се борят за попечителството над дъщеря си

Както беше посочено по-рано, Норма Гибсън и нейният бивш съпруг Тайрис са били силно замесени в битката за попечителството на дъщеря им Шайла. След по-малко от година брак, те подадоха молба за развод през октомври 2008 г., а в началото на 2009 г. Норма заведе дело в съда в Лос Анджелис, искайки промяна на тяхното споразумение за попечителство, както и промяна в издръжката на съпруга и детето.

Норма заяви в съдебните документи, че Тайрис е отсъстващ баща, който не подкрепя нея или дъщеря им Шайла.

Норма Гибсън получи ограничителна заповед срещу него

През 2017 г. Норма получи временна ограничителна заповед срещу Tyrese, която забранява на певицата да вижда нея или дъщеря им. Гибсън получи ограничителната заповед, след като го обвини в малтретиране на дъщеря им.

Тя твърди, че бившият й съпруг е ударил дъщеря им 12 до 16 пъти, карайки дъщеря й да каже на майка си, че не може да седи от болка. Шайла каза на Норма, мамо, татко ме би толкова силно, че ме боли, когато седна.

Гибсън, от друга страна, по-късно наруши заповедта, като нае самолет, за да лети с банер над училището на дъщеря им Шайла. Норма Мичъл Гибсън е подала сигнал в полицията след инцидента.

Норма Гибсън твърди, че бившият й съпруг е имал биполярно разстройство.

Докато обвиняваше Тайрис, че е насилвал дъщеря им, Норма също така заяви, че Тайрис е бил диагностициран с биполярно разстройство и маниакално поведение от психотерапевти.

Освен това Гибсън заяви, че бившият й бил склонен да бие хората, с които е в конфликт, и че я е удрял няколко пъти, дори докато е била бременна с дъщеря им.

Междувременно адвокатът на Норма каза на People, че всичко, което Норма иска, е Tyrese да получи психотерапия, за да може дъщеря й да има връзката, която заслужава с баща си.

Звездата от „Бързи и яростни“, от друга страна, каза пред People, че обвиненията са неверни и обидни. Той беше разочарован да научи, че майката на детето му отправи груби и неверни обвинения срещу него. Той продължи,

Няма нищо, което да обичам повече на този свят от дъщеря си и никога не бих направил нещо, което да застраши нейното щастие или благополучие. Съвместното родителство е трудно и е жалко, когато партньорът ви се опитва да саботира ситуацията, като изрича обидни лъжи и действа нерационално.

Междувременно попечителството над Шайла беше дадено на двамата й родители от съд в Лос Анджелис през ноември 2017 г. Според докладите съдия Шели Кауфман не е открила доказателства за насилие срещу Шайла. Всъщност Кауфман заяви, че родителите трябва да възобновят споделеното попечителство над момиченцето си през януари 2018 г.

Норма Гибсън отказа да работи сама

Норма и Тайрис се разведоха преди повече от десетилетие, но съдебните им битки продължават. През ноември 2018 г. тяхното несъгласие относно отказа на Норма да работи влезе в новините.

Дори след като съдът разпореди Норма да работи и да се самоиздържа, тя не прояви интерес, което накара певицата да заведе дело. Адвокатът на Тайрис заяви по това време, че Норма не се чувства задължена да си намери работа и да допринесе за възпитанието на детето им.

Адвокатът продължи да казва, че Норма би предположила, че Тирис просто ще плати за всичко, защото е богат. Tyrese, от друга страна, преминаваше през финансова криза по това време, която беше добре документирана в медиите.

Междувременно TMZ съобщи, че макар звездата от Бързи и яростни да не отказва да плаща издръжка, той се бори с нейното искане да плати адвокатските хонорари. Въпреки това, актьорът също поиска бившата му съпруга да предостави разписки за разходи за гледане на деца от 25 долара на час.

Норма Гибсън се омъжи ли отново?

Честно казано, Норма пази живота си далеч от светлината на прожекторите след развода си с Тайрис. Тя също влезе в заглавията няколко пъти през това време поради битката между нея и Тайрис за попечителството над единственото им дете. Тя обаче не е говорила публично за живота си след развода.

Освен това бившата половинка на знаменитостите не е активна в социалните мрежи, което я държи далеч от общественото внимание. Норма Гибсън в момента не е омъжена, доколкото знаем. Освен това няма новини, че тя се среща с мъж след развода си.

Междувременно бившият й съпруг Тайрис се ожени повторно след развода им. Тайрис започна да се среща със Саманта Лий след първия си развод през 2009 г. Те излизаха известно време, преди да се оженят на 14 февруари 2017 г. На 1 октомври 2018 г. бившата двойка роди дъщеря на име Сорая Гибсън.

Но подобно на първия му брак, вторият брак на Тайрис със Саманта беше обречен на провал. Те се разведоха през 2020 г., след като бяха женени повече от три години. Саманта подаде молба за развод през септември 2020 г., според TMZ, но Tyrese обяви лошата новина едва през декември 2020 г. чрез публикация в социалните медии.

Популярни Публикации