Tyisha Fernandes- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Тайша Фернандес е телевизионен журналист, репортер, водещ, предприемач и фитнес ентусиаст от Съединените щати. Тайша Фернандес за работата й с WSB-TV, базирана в Атланта, Джорджия.

Бързи факти

Пълно име: Тайша Фернандес
Дата на раждане: 15 май 1979 г
Възраст: 43 години
Хороскоп: Телец
Пол: Женски пол
Професия: журналист, репортер, водещ, предприемач и фитнес ентусиаст
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 17 септември 2019 г
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Броктън, Масачузетс
Националност американски
образование Университет Хауърд
Братя и сестри две
деца един

Биография на Тайша Фернандес

Тайша Фернандес е родена на 15 май 1979 г. Тя е родом от Броктън, Масачузетс, Съединените щати. Тази личност е на 43 години и е родена под знака на Телец. Gerg Fernandez и Deanna Bolvert са двамата братя и сестри на тази личност.

Тя приема западноафриканските и португалските си предци. Освен това нейните предци могат да бъдат проследени до Кабо Верде. Тайша е родена в Броктън, но семейството й по-късно се премества в Бостън, Масачузетс, където тя израства.Tyisha Fernandes Образование

Тази личност се завръща в Броктън за гимназия, посещава гимназия Броктън и завършва през 1997 г. След това посещава Масачузетския университет в Бостън.

Тя учи там в продължение на една година, преди да се премести във Вашингтон, окръг Колумбия, където посещава университета Хауърд и получава диплома по телевизионна журналистика.

По същия начин тя работи като копродуцент и водещ за училищното новинарско шоу и стажува в компанията BET.com през 2001 г., където започва своя опит и натрупва опит като професионален журналист.

Тиша Фернандес Височина, Тегло

Учете е висок 5 фута 6 инча и тежи около 65 килограма. Нейната добре поддържана фигура и къдрава коса са основните черти.

Освен това нейният ръст я кара да изглежда висока, а закръглената й фигура допълва нейната личност. Безупречната черна коса на Тайша и чифт тъмнокафяви очи допълват външния й вид.

  Тайша Фернандес

Тайша Фернандес с бебето си (Източник: Pinterest)

кариера

По отношение на кариерата си, Тайша е най-известна с работата си с WSB-TV в Атланта, Джорджия, където е от края на 2014 г. Преди това Тайша е работила за Black Triangle Media и Fox25 News, преди да се присъедини към компанията.

Започва работа като мултимедиен журналист за базираната в Мидландс, Тексас станция KWES-TV след завършване на образованието си. Тя работеше основно като репортер за станцията през седмицата и като водещ през уикендите.

След две години и половина в компанията Тайша се премества във Fox 4 News, където работи в подобна длъжност за станцията, която обслужва основно района на Далас-Форт Уърт. В резултат на това беше филиал на CBS, преди да стане канал на Fox.

След това Тайша прекарва следващите пет години, работейки за Fox 4, преди да се върне в родния си град Бостън през 2010 г., за да работи като водещ и репортер за Fox25 News.

Този човек стана репортер на Black Triangle Media и продължава да го прави. Докато Tyisha също работи в WSB-TV в Атланта, Джорджия, филиал на ABC и водеща телевизионна собственост на Cox Media Group.

Освен отговорностите си за докладване, тя е фитнес ентусиаст, който харесва Zumba толкова много, че е станала сертифициран Zumba инструктор. Тя основава своя собствена фитнес компания, TD Zumba, през 2011 г. и сега служи като един от най-добрите инструктори в училището.

Компанията на Тайша е в Броктън и те провеждаха ежеседмични уроци до 2017 г., когато лекарите й казаха, че трябва да си вземе почивка от работа, защото е бременна.

Тайша участва и в благотворителни дейности, като е била доброволец в организацията Contras Criolas Cancer, която набира средства за изследване на рака. Освен това този човек е получил наградата Едуард Р. Мъроу.

Тайша Фернандес Съпруг, брак

Тайша Фернандес се ожениха на 17 септември 2019 г. Двамата имаха син заедно през април 2022 г., когото кръстиха Кру Джулиан.

Тайша Фернандес Нетна стойност

Нетната й стойност се оценява на около 1 милион долара към октомври 2022 г . Тайша получава дипломата си след успешна кариера в телевизионната журналистика. Това лице е работило в индустрията в продължение на много години.

Популярни Публикации