Tye Tribbett- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Тай Трибет е известен американски госпъл изпълнител, чиято слава се разпространи надлъж и нашир. Tye печели два пъти наградата Грами и веднъж наградата Stellar. Колекцията на Tye е широко считана за най-добрата колекция от евангелия.

Той е бил фантастичен артист в музиката или американския госпъл; той се специализира в свиренето на клавишни инструменти и изпълнява няколко артистични произведения на музикална режисура, както и писане на песни.

Бързи факти

Празнувано име: Тай Трибет
Истинско име/пълно име: Тайрън Трибет
Пол: Мъжки
Възраст: 46 години
Рождена дата: 26 януари 1976 г
Родно място: Камдън, Ню Джърси, САЩ
националност: американски
Височина: 1,89 м
Тегло: 78 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Шанте Трибет
Деца/деца (син и дъщеря): Да (2)
Запознанства/приятелка (име): не
Е Тай Трибет гей? не
Професия: Евангелски певец
Заплата: 37 000 долара
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Tye Tribbett

Тайрън Трибет е истинското име на Тай. Очевидно е кръстен на баща си. Тай е роден на 26 януари 1976 г. в Камдън, Ню Джърси, Съединени американски щати. Той е роден и израснал в строго семейство, като семейството му също е изключително привързано към музиката.Баща му беше свещеник, а майка му свещеник. По същия начин майка му беше известен диджей в районите на Филаделфия и Ню Йорк. Tye има брат на име Thaddaeus. Той разпознава две сестри, ДеШантел и ДеМарис Трибет.

Те също така се занимават с музика и работят с различна група. DeMaris свири с автентичния екип на Tye Tribbett и Greater Anointing.

Tye Tribbett Възраст, височина и тегло

Тай Трибет е роден на 26 януари 1976 г. и към 2022 г. е на 46 години. Висок е 1,89 м и тежи 78 кг.

  Тай Трибет

Tye Tribbett (Източник: Pinterest)

кариера

Тай започва да пее в много ранна възраст. Той започва да пее професионално през 1996 г. Той пътува до различни места, за да изпълнява задачи с екипа си. Те пътуваха от място на място, за да могат хората да опознаят групата им.

Tye за пръв път се появи като известен занаятчия и беше възприет през 2000 г. Confidence Hill, най-добрият регионален музикален изпълнител, му помогна да спечели признание. Confidence покани Tye и групата му да я придружат до вас.

Той постигна огромна слава след сътрудничество с Faith. Те започнаха да получават заявки от различни други известни организации. Той споделя сцената с известни изпълнители и групи като Usher, Sting, Justin Timberlake и други.

Въпреки това, той се занимава активно с музика от около 1996 г. и издава първата си колекция през 2004 г. Life е името на групата. Като цяло хората се справиха добре. Tye плати за шест албума след това.

Tye Tribbett съпруга, брак

Тай обича музиката от дете. Преди слушаше всякаква музика. През 1996 г. той основава Greater Anointing (G.A.), госпъл ансамбъл, съставен от любими хора, чиито сърца са били насочени основно към прослава на Създателя чрез дарение с необикновена музика.

През 1998 г. те навлязоха в добре познатия стандарт с колекция от изложби на колекцията The Prince of Egypt (Inspirational), една от трите високопоставени колекции от саундтрак, доставени за анимационен филм, носител на наградата на Академията на DreamWorks.

През 2009 г. той се оттегля от Greater Anointing, позволявайки им да преследват лични цели и мечти, докато той изпробва нови вокалисти на фондацията. За New той създава и композира по-голяма част от колекцията; Въпреки това, Tribbett също така привлича помощта на малка група талантливи занаятчии за първи път.

През 2009 г. той имаше извънбрачна връзка с член на групата си Greater Anointing. Той твърди, че невниманието е било с дете, ръководено от него и половинката му. Той разкри прегрешенията си пред Асошиейтед прес, като каза, че е бил изумен от поведението си, след като е бил свидетел как баща му прави същото.

След като откри изневярата му, Шанте се бори със собствения си проблем с Da T.R.U.T.H., известен певец, чието истинско име е Еманюел Лий Ламбърт, младши – тогавашният музикален съотборник и спътник на Тай.

Награди Tye Tribbett

Тай е получил множество награди за изключителната си певческа кариера. Сред престижните награди са:

  • Награда Грами за най-добра госпъл песен
  • Награда Грами за най-добър госпъл албум
  • Музикална награда Soul Train за най-добра госпъл/вдъхновяваща песен

Няколко експертни артисти също го номинираха в следните категории:

  • Награда Грами за най-добро госпъл/съвременно християнско музикално изпълнение
  • E.T. Наградата се дава на най-приятния госпъл/вдъхновяващ артист.
  • Награда Грами за най-добър съвременен R&B госпъл албум
  • Награда M.A. Dove за записана песен на годината в съвременен госпъл/урбан

Нетната стойност на Tye Tribbett

Трибет получи по-голямата част от богатството си чрез продажбата на колекциите си (например, той продаде над 1,4 милиона единици в шест парично доставени групи), поддръжници и реклами в канала си в YouTube. Общата нетна стойност на Tye Tribbett се очаква да бъде 5 милиона долара до юни 2022 г.

Тай прави много пари от пеенето си. По-голямата част от парите му идват от продажба на колекции. Той продаде над 1,4 милиона копия от своите читатели. Това му осигури огромна сума пари.

Tye също получава от YouTube, демонстрации на живо, промоции и организации за поддръжка. Общите му активи в момента са 5 милиона долара в резултат на неговите придобивания. Неговият изключителен сладък глас му спечели огромна известност и му помогна да направи много общи активи.

Популярни Публикации