Твърди се, че Бона и Уу До-хван ще участват в Joseon Lawyer

Членът на WJSN Bona и актьорът Woo Do-hwan се смята, че ще участват заедно в предстоящата драма Joseon Lawyer. Предстоящата историческа драма, базирана на едноименна уебкартина, разказва за живота на етично двусмисления адвокат Кан Хан Су, който е известен с това, че започва предварително планирани дела. Kang Han-soo неволно става аплодиран като решение на проблеми и герой за обикновените хора от епохата Joseon, като използва чувствата на малтретираните жертви. Най-накрая променя решението си и става наистина справедлив адвокат.

Bona и Woo Do-hwan сега обмислят шанса да участват в Joseon Lawyer.

На 10 май множество корейски новинарски издания съобщиха, че двамата са получили главните роли в Joseon Lawyer.
Докладите бяха бързо потвърдени от различни агенции. Твърденията бяха подкрепени от агенцията на Bona, King Kong by Starship, която каза,

Вярно е, че на Бона е предложена роля в „Joseon Lawyer“. Тя обмисля предложението.

KeyEast, агенцията на актьора, също отговори положително, като каза:

Woo Do-hwan е получил сценария и обмисля да участва в драмата.

 Вижте

Bona очевидно се обмисля за ролята на Kang Han-клиент, Lee Yeon-Joo на Soo, след успеха на Twenty Five, Twenty One. Въпреки външния си вид на обикновен човек, към който са се отнасяли несправедливо, Лий Йон Ху има много свои тайни. Първата й среща с Kang Han-soo е помрачена от негодувание и тайни, но двамата бързо се затоплят един към друг.

Woo Do-hwan, от друга страна, се казва, че води преговори за ролята на Kang Han-soo, едноименния адвокат на Joseon. Той е най-добрият адвокат в Ханянг (днешен Сеул). Kang Han-soo, който има знания и опит в манипулирането, е едновременно възхитен и завиждан от мнозина. Първоначално воден от отмъщение и измама, адвокатът постепенно се превръща в глас на народа и герой.

 Woo Do-hwan

Всичко за адвоката на Чосон

Joseon Lawyer е базиран на Gyeongguk Daejeon, законодателен кодекс от късните Goryeo и ранните династии Joseon, историята и героите са изцяло измислени. Според докладите, програмата ще пресича различни жанрове, като комбинира жанра на популярната историческа драма с романтика, възмездие и закон.

След като зашемети зрителите с изпълненията си в Girls’ Generation 1979, Twenty Five, Twenty One и Hit the Top, Бона ще се надява на още едно страхотно начинание. Woo Do-hwan спечели име за себе си във филми като Sweet Stranger and Me, The Divine Fury и The King: Eternal Monarch. В момента той работи върху Hunting Dogs, друга очаквана драма.

Популярни Публикации