Tulla Luana F Santos- Нетна стойност, биография, възраст, брак, височина

Тула Луана, известна още като уеб дива е базиран в Бразилия създател на дигитално съдържание, музикант и личност в социалните медии. Тя има значителна база от фенове в различни социални медийни платформи. Tulla прави видеоклипове в YouTube повече от 12 години и има над 292 000 абонати на своя канал, WEB DIVA TULLA LUANA, към април 2021 г.

Луана влезе в новините, след като направи расистки забележки за Ники Минаж (американска рапърка от Тринидад, певица, бизнесдама и актриса). Тя получи много негативни реакции, след като нарече Ники мрачен. Тя получава много негативни реакции от интернет потребителите в резултат на нейната расистка забележка. Научете повече за нетната стойност на Tulla Luana F Santos, биография, възраст, националност, съпруг, брак, височина, кариера

Бързи факти

Пълно истинско име Тула Луана Ф Сантос.
Онлайн име Уеб дива.
Възраст (към 2021 г.) 51 години.
Професия Създател на видеоклипове и личност в социалните медии
рожден ден 05 февруари 1970 г. (четвъртък).
Място на раждане Бразилия.
образование Завършил Туризъм.
Алма матер Папският католически университет в Кампинас.
Височина (прибл.) Във футове и инчове: 5′ 7,5″
Тегло В килограми: 97 кг.
Цвят на очите Хейзъл.
Цвят на косата Тъмно кафяво.
татуировка На ръката й.
Семейно положение Женен.
Съпруг Жоао Карлос Фонте.
Националност бразилски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия християнството.
зодия Водолей.

Биография на Тула Луана Ф. Сантос

Tulla Luana F Santos е родена на 5 февруари. Нейното родно място е Бразилия, а тя е родена през 1970 г. Тула Луана отпразнува 51-ия си рожден ден тази година.Нейната зодия е Водолей, а стихията й е въздух. Управляващите му планети са Уран и Сатурн. Характеристиките на този астрологичен знак включват оригиналност, независимост, добър слушател, интелектуалец и т.н.

Тя получава образованието си в едно от бразилските частни училища и по-късно завършва колеж. Тула получава бакалавърската си степен по туризъм от Папския католически университет в Кампинас.

Майка й и баща й й дадоха прекрасното пълно име Tulla Luana F Santos. Освен това, не можах да намеря никаква информация за нейното семейство или братя и сестри. Тула е от многорасова етническа принадлежност и нейната националност е бразилска.

  Тула Луана Ф Сантос

Young Bone Luana F Santos (Източник: Pinterest)

Станете Luana F Santos Net Worth 2022

Колко струва нетната стойност на Tulla Luana F Santos? Приходите от реклами в YouTube, спонсорството и платената промоция са нейните основни източници на доходи. Тула Луана успя да натрупа нетна стойност от 0K – 0K щатски долара до 2022 г. Тя също обича да харчи пари за скъпи дрехи, обувки, бижута и т.н.

Tulla Luana F Santos Съпруг и брак

Кой е съпругът на Тула Луана Ф. Сантос? Тула Луана е щастливо омъжена за Жоао Карлос Фонте от няколко години. На 23 септември 2007 г. двойката размени обети на частна церемония.

Двамата са заедно повече от 14 години. Що се отнася до професията на Жоао Карлос, той също е създател на цифрово съдържание.

Той дори помага на жена си при създаването на видеоклипове в YouTube. Той отговаря както за редактирането, така и за оптимизирането на съдържанието. Луана и съпругът й изглежда все още нямат деца. Но не съм сигурен за тази информация.

Социална медия

Тя също има голяма база от фенове в Instagram, с над 196 000 души, които следват нейното съдържание. Тя актуализира своите последователи редовно за събитията в живота си и също така публикува видео актуализации в своя акаунт в Instagram. Нейните акаунти в социалните медии всъщност отразяват целия й живот. Tulla Luana има 49,8+ K последователи в Twitter, към който се присъедини през януари 2011 г. По същия начин много хора й се възхищават и я следват във Facebook.

Факти

  • Тя отпразнува 4-ия рожден ден на любимото си домашно куче, което смята за свое дете, на 18 април 2021 г.
  • Тула не е вегетарианка.
  • Косата на Луана е естествено тъмнокафява, но предпочита руса визия.
  • Тя рекламира марката zerosodio Sumaré в профила си в Instagram срещу заплащане. Тя също така си сътрудничи с множество хранителни марки, компании за грим и линии за грижа за кожата.
  • Тази YouTuber също обича да се гримира.
  • На 6 юни 2019 г. тя и семейството й получиха смъртна заплаха, която партньорът й също обсъди в своя Instagram на 10 юни 2019 г. Той информира публиката си, че е предприел необходимите правни действия по въпроса.

Популярни Публикации