Тюдор Диксън- Wiki, възраст, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Тюдор Диксън е американски политик, бизнесдама и медийна личност. По-рано тя беше призната за водеща на новини за America’s Voice News. Тя започва кариерата си като водещ на новини през 2019 г. Тя има богат бизнес опит и е говорила много за въздействието на блокирането върху семействата от работническата класа и икономиката по време на пандемията 2020 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Тюдор Макари Диксън
Име Тюдор Диксън
Псевдоним Тюдор
Възраст (към 2022 г.) 45 години
Популярни за Състезава се в изборите за губернатор на Мичиган
Дата на раждане 5 май 1977 г
образование Завършила Психология
Професия Политик
Училище Централна гимназия в Нейпървил.
университет Университет на Кентъки
Сегашен адрес Нортън Шорс, Мичиган
Място на раждане Нейпървил, Илинойс
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Нетна стойност 0k USD (приблизително)
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Езици Английски
Зодия Телец
Религия християнството
парти републиканска партия
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг

Възраст и ранен живот на Тюдор Диксън

Тюдор Диксън е родена на 5 май 1977 г. Тудор има диплома по психология, според нейната страница в LinkedIn. Тя получава бакалавърска степен по психология от Университета на Кентъки през 1998 г. Завършва гимназия в централната гимназия в Нейпървил.

Височина и тегло на Тудор Диксън

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Тудор Диксън е висок 5 фута 5 инча и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Тюдор Диксън

Тудор Диксън Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Тудор Диксън? Разглеждайки Тюдор Диксън и начина на живот на нейното семейство, изглежда, че Тюдор има приблизителна нетна стойност от 0 000 щатски долара към октомври 2022 г. Поради високите си заплати, тя е изпитала всеки лукс в живота си. Сега тя е в състояние да осигури отлично образование на своите момичета благодарение на високите си заплати.

кариера

Тюдор е спечелила бизнес умения от предишната си работа, според нейната страница в Linkedin. Тя започва работа като мениджър продажби в Michigan Steel, Incorporation през 2002 г. Тя е мениджър продажби от седем години. След това работи като директор продажби в Cast Steel Technology.

През ноември 2016 г. тя е повишена в областен мениджър продажби за Finki Steel. Тудор в крайна сметка съосновава своята фирма Lumen Student News, след като натрупа много опит в бизнеса, който управлява в продължение на две години от 2017 до 2019 г. През 2019 г. тя се присъедини към America's Voice News като водещ на новини за America's Voice Live, който се излъчва през делничните дни от 3-5 следобед Тя подаде оставка от позицията си на водеща на новините, за да се кандидатира за губернатор на Мичиган през юли 2022 г.

Тюдор Диксън Съпруг и брак

Кой е съпругът на Тюдор Диксън? Тудор Диксън е омъжена дама, която е щастливо омъжена за съпруга си Арън Уилям Диксън от много години. Съпругът й изглежда успешен бизнесмен. Не е известно обаче в чия компания работи съпругата на Тудор.

Освен това Тудор и Арън са женени от почти десетилетие. Двамата са родили по четири дъщери. Елин Диксън е името на единственото им дете. Тудор е публикувала няколко снимки на дъщеря си и съпруга си във Фейсбук.

Популярни Публикации