TrueBleeda Амбициозен рапър почина на 18-годишна възраст

TrueBleeda , рапър, беше убит при стрелба пред Mall of Louisiana. На 25 февруари известният художник и още един човек, Клифтън Линдзи, станаха жертви на стрелба от автомобил. Около 13:30 часа инцидентът е станал на кръстовището на булевард Bluebonnet и авеню Пикарди. Тъй като това се случи посред бял ден на едно от най-натоварените кръстовища в града, това стана популярно онлайн.

Според The ​​Advocate стрелбата не е била случайна и е включвала противоположни организации. Началникът на полицията Мърфи Пол каза, че по-голямата част от насилието в Батън Руж е фокусирано върху определени райони на града. Според полицаите нападателите са изоставили надупчения с куршуми автомобил и са били задържани в друго превозно средство за бягство.

Всичко за TrueBleeda

Той беше начинаещ рап талант, който се наричаше Донте Дорси. В Spotify 18-годишната популярност растеше с приблизително 2800 слушания седмично. Четири от песните му бяха пуснати 15 000 пъти, а последният му видеоклип, Soul Survivor, беше качен три дни преди смъртта му на 22 февруари. През 2021 г. в Батън Руж бяха извършени около 149 убийства, като повече от две дузини смъртни случая са настъпили в резултат на шофиране - чрез стрелба или лица, пътуващи или седнали в автомобили. TrueBleeda

Кметът-президент Шарън Уестън Брум каза, че това е пореден инцидент на насилие с оръжие в техния град. Той продължи:

Тази бруталност оказва влияние върху живота на всеки в нашата църква. Докато се борим да въздадем справедливост на жертвите, трябва да признаем, че терорът не може да ни доминира. За да направим нашия град по-безопасно място за всички, всички трябва да работим заедно, за да открием престъпниците и да ги подведем под отговорност.

Брум каза още, че гражданите на Батън Руж заслужават да живеят в мирна общност и че е убеден, че като работят заедно, те ще могат да преодолеят пречките пред по-светло бъдеще.

 TrueBleeda

Twitter е залят от почит.

TrueBleeda придоби известност с няколко песни, които пусна, въпреки че нямаше страница в Wikipedia. Когато бе обявена смъртта на художника, хората изразиха скръбта си в Twitter.


Ранният живот на Дорси, образованието и личният живот са неизвестни за момента.

Популярни Публикации