Трой Глас - възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност, Wiki

Троя Глас е актьор от телевизия и нови медии, базиран в Съединените щати. Трой Глас се появява в уеб сериали като MyMusic и Kids React. Освен това той е добре известен YouTuber. Знайте всичко за Трой Глас - възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност, Wiki

Бързи факти

Пълно име: Троя Глас
Дата на раждане: 27 юли 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, готвач, YouTuber, Instagram звезда
Държава: елен
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 38-30-13
Родно място Калифорния
Националност американски
образование Университет на Южна Калифорния
Майка Поли Глас
Братя и сестри едно (сестра: Емили)
IMDB Тройско стъкло IMDB

Биография на Троя Глас

Троя Глас е роден на 27 юли 2000 г. Той е роден и израснал в Калифорния и е натурализиран гражданин на Съединените щати. Той е на двадесет години и е роден под зодия Лъв. Поли Глас, майка му, беше управител на пицария в Камарило, Калифорния. Освен това той има по-голяма сестра на име Емили.

И двамата са се появявали в игрални предавания поради спечелването на голяма награда. Ол инклузив двупосочно пътуване със самолет до курортите Marriott на Хаваите на цена от 00. Освен това той е бил студент в Университета на Южна Калифорния. В резултат на това той в момента е записан във втората си година в колежа и е записан в математически клас с отличие.Глас заяви, че би се отказал от актьорската кариера, за да преследва кариера като професионален готвач. Въпреки това, Трой в момента е записан в колеж и се обучава да бъде професионален геймър, с FazeClan на неговия радар. Заявява, че кулинарията е основната му страст. Когато свърши домашните си, готвенето е неговото „гледане на телевизия“. Според Глас, пастата е любимата му храна за приготвяне.

Височина и тегло

Троя притежава невероятна личност. Той е висок 5 фута 11 инча и тежи приблизително 70 килограма. Той поддържа физическо състояние и здраво тяло. Освен това измерванията на гърдите му, талията и ръката му са 38-30-13 инча. Трой е десетгодишно момче, обуто с обувки на десет години (Великобритания). Освен това той има лешникови очи и кафява коса.

  Инфографика за биография на Троя Глас

Биография на Троя Глас

кариера

Трой готви като хоби от седемгодишен и започва да играе на десетгодишна възраст. Освен това той си спомня първата си готварска сесия с баба си по време на ваканцията. Тя приготвяше латекс, чието приготвяне той си спомня, че отнема много време. Глас също достигна до полуфиналите на първия сезон на американското риалити състезание по готвене „MasterChef Junior“ през 2013 г. Той участва в шоуто на 12-годишна възраст и се класира четвърти. Освен това той се появява като главен готвач в телевизионни предавания като „The Home and Family Show“ и „Access Hollywood“.

Освен това тя се появи в шоуто за готварски игри „Food Fighters“ като състезател. Глас беше първият второстепенен състезател в шоуто на 14-годишна възраст, печелейки 000 и пълна стипендия за Кулинарния институт на Америка. Glass си сътрудничи с YouTube сензациите „TheFineBros“, които се появяват редовно в хитовата поредица „Kids React“. Освен това той гостува в друг от уеб сериалите на TheFineBros, MyMusic.

Освен това, Glass се появява в Modern Family, True Blood и Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. Той получи главната роля в епизод на Deadtime Stories на Nickelodeon. Той и други членове на актьорския състав на Deadtime Stories бяха интервюирани в „Piper’s Quick Picks“. Освен това той се появява в различни реклами, музикални видеоклипове и проекти с глас зад кадър. Трой също тренира граплинг и смесени бойни изкуства.

Нетната стойност на Troy Glass през 2022 г

Този млад и талантлив човек би изкарвал достойно прехраната си от професията си. Той все още има много да постигне в близко бъдеще. Въпреки това, Счита се, че Troy Glass има нетна стойност между 1 милион и 5 милиона долара към 2022 г.

Приятелка и запознанства с Troy Glass

Трой Глас никога не е излизал публично с никого. Той пази личния си живот далеч от общественото внимание. Трой може да изпитва увлечение по някого, но той не го е изразил. Той обаче има достатъчно време да се свърже отново с момичето-мечта. В момента се концентрира върху кариерата си.

По същия начин той стои настрана от всякакви слухове или противоречия. Той винаги е бил наясно с обстоятелствата, които могат да застрашат кариерата му. Въпреки това той поддържа положителен имидж в личния и професионалния си живот.

Популярни Публикации