Триша Пайтас омъжена ли е? В личния й живот

Триша Пайтас и Антъни Майкъл Хол преди са имали връзка. Всъщност тяхната афера често се смята за първата високопоставена връзка на Paytas. Те обхващат годините от 2008 до 2013 г. Въпреки че никой от тях не е казал защо са се разделили, широко се предполага, че раздялата им не е била приятелска. Туит от Paytas през октомври 2017 г. придава достоверност на идеята. Paytas критикува певеца на The Breakfast Club в публикацията, твърдейки, че им е причинил полово предавани болести.

Триша Пайтас премина от Антъни Майкъл Хол

Пейтас започва да се среща с Роджър Барт същата година, в която се развежда с Хол. Романсът им продължи около две години и половина, докато не се разделиха през 2015 г. Години след раздялата им, интернет знаменитостта се обърна към времето, прекарано заедно с Барт, в туит през октомври 2017 г. За разлика от Хол, Пейтас пише положителни неща за Барт, добавяйки, че им липсва времето с него.

Други връзки на Триша Пайтас

Paytas продължи с кечиста на WWE Dolph Ziggler през 2016 г. след раздялата им с Bart. Те останаха заедно една година, а през юни 2017 г. публикуваха видеоклип в YouTube за него. Там певицата се обърна към Зиглър, разкривайки, че той ги е зарязал на среща. Те също направиха забележки за борбата, като я нарекоха фалшива и твърдейки, че Зиглър е 37-годишен човек, който ще се оттегли от спорта. Според Ring Side News, Ziggler не се е появил на баскетболен мач в определения ден. Триша Пайтас

Триша Пайтас

Paytas започна да се среща с YouTuber Jason Nash през 2017 г. и двойката остана заедно до 2019 г. Paytas обяви на своите зрители в YouTube, че двамата с Nash са се разделили. Освен това Paytas каза в едночасовото видео, че двамата не са били заедно от дълго време. Това е филм, който можеше да бъде записан преди два месеца, тъй като бяхме разделени от два месеца, казаха те и добавиха, че последният им разговор е бил на рождения им ден.

Пайтас създаде слух за романтика с Арън Картър същата година. Картър също беше обвинен, че е спал с тях и е изневерявал на годеницата си по това време. Това беше и последната любовна връзка, която Пейтас имаше, преди да се срещне със съпруга си Моузес Хакмон.

Съпругът на Триша Пайтас

Paytas се ожени за Hacmon през 2021 г. след година ухажване. Двойката се ожени на 11 декември 2021 г., след като кадри от събитието бяха разпространени в Instagram. На следващия ден Paytas качиха два филма в канала си в YouTube: сватбен влог и видео след сватба. Триша Пайтас, която в миналото излизаше с Антъни Майкъл Хол, и Моузес Хакмън се женят за втори път.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Trisha Paytas 2 (@trishapaytasbackup)

Paytas и Hacmon не са приключили с брака си. На 1 януари 2022 г. те публикуваха видеоклип в YouTube, озаглавен „НИЕ СЕ ОЖЕНИХМЕ (ОТНОВО) В ХАВАЙ!“ Paytas заяви в описанието на видеоклипа, Имахме толкова прекрасна сватба, че я повторихме два пъти и искаме да продължим да празнуваме нашата любов за следващата година! Израел е следващата спирка. Къде другаде да вържем възела? Ютубърът сподели радостта им, когато Пайтас каза, че следващия път ще се оженят за Хакмон в Израел. Paytas каза, че брачният живот е най-добрият живот и го оцени с 10/10.

Популярни Публикации