Трин Ловел - Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Трин Ловел е най-известна с работата си като YouTuber. Трин Ловел е добре позната знаменитост в социалните медии, известна най-вече с едноименния си канал в YouTube. Тя натрупа огромна известност със своите филмови и телевизионни ревюта, печени и реакции, най-вече за Teen Wolf. Знайте всичко за Трин Ловел- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Степ Ловел
Дата на раждане: 02 юли 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber
Държава: НАС
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джъстин Кенеди
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Националност американски
образование Домашно обучение
Братя и сестри Двама (сестра и брат) Хайме и Кийли

Биография на Трин Ловел

Трин Ловел е родена в Съединените щати на 6 юли 2002 г. Ловел в момента е на 18 години и ще навърши 19 през 2020 г. Няма информация за семейството й, но тя има брат на име Джайм и сестра на име Кийли. Тя е израснала в САЩ с родителите си. По същия начин тя е от американска националност. По същия начин Трин не е обсъждала образованието си, въпреки факта, че е била на домашно обучение.

Височина и тегло

Трин е фигура в социалните медии с над 55,2 хиляди последователи в Instagram, над 27 хиляди последователи в Twitter и около 425 хиляди абонати в YouTube. По отношение на външния вид, тя има зашеметяващи черни очи и дълга черна коса. Трин тежи около 49 килограма.кариера

Освен това, преди да стартира канала си в YouTube, тя беше активна мажоретка от пет до петнадесетгодишна възраст. През април 2013 г. Трин стартира своя акаунт в YouTube. Тя натрупа много последователи в канала си в Youtube. Тя е добре познат YouTuber. Трин беше една от известните личности, родени на 6 юли 2002 г. Фенбазата на Ловел в YouTube нарасна до почти 220 000 абонати. Сред нейните най-популярни видеоклипове са I Watched That Nazi Love Story So No No One Else Has To *Where Hands Touch* и Гледах най-добрите и най-лошо оценените епизоди на Riverdale без причина.

Нетната стойност на Трин Ловел през 2022 г

Освен това, Съобщава се, че нетното състояние на Трин е около 1 милион долара към 2022 г. Що се отнася до социалните медии, тя е добре познат YouTuber. Той е нараснал в популярност.

Трин Ловел Гадже и срещи

Трин Ловел сега се среща с Джъстин Кенади. Двамата се срещат от 2019 г. Трин Ловел има множество снимки на Джъстин Кенади в своя Instagram.

Популярни Публикации