Треви Моран - възраст, нетно състояние, височина, гадже, националност

Треви Моран е звукозаписен изпълнител, певец и YouTube личност от Съединените щати. Треви Моран стана известен, след като се появи в The X Factor на 13 години през 2012 г. Научете повече за нетната стойност на Треви Моран, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината, теглото, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Треви Моран
Дата на раждане: 30 септември 1998 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Професия: Американски музикант, певец, личност в YouTube
Държава: Съединени щати
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Лия Мари Джонсън
Нетна стойност 500 хиляди долара
Заплата K до K
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Поуей, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност ирландски
баща Екип Моран
Майка Никол
Братя и сестри Блейк
Facebook Треви Моран
Youtube Треви Моран Youtube
Instagram Треви Моран Instagram
IMDB Треви Моран IMDB
Седмица Trevi Moran Wiki

Епоха и ранен живот на Треви Моран

Треви Моран е на 22 години. Тревър Майкъл Моран е пълното й име. Тя е родена в Поуей, Калифорния, на 30 септември 1998 г. Никол Моран е името на майка й, а Тим Моран е на баща й. Тя също има брат на име Блейк. Треви има ирландски произход и е с американска националност.

За първи път се присъединява към YouTube през 2008 г., когато е на десет години. След това тя започна да качва видеоклипове, на които танцува на популярни песни в Apple Store (наричан Apple Store Dances). През август 2012 г. тя се присъедини към канала за сътрудничество в YouTube O2L (Our2ndLife) с членове Connor Franta, JC Caylen, Kian Lawley, Rick Dillon и Sam Pottorff, който нарасна до 3 милиона абонати, преди да се разпадне през декември 2014 г.

Височина и тегло на Треви Моран

Колко висок е Треви Моран? Треви Моран е висока 6 фута 1 инч и тежи здравословно количество, според телесните й измервания. По същия начин тя има тъмнокафява коса и красиви сини очи. Освен това няма информация за нейната телесна статистика.

  Треви Моран

Треви Моран (Източник: Instagram)

кариера

Треви Моран е професионален звукозаписен артист, певец и личност в YouTube от Съединените щати. На 13 тя за първи път привлече вниманието през 2012 г., когато се яви на прослушване за X Factor с песента на LMFAO Sexy, and I Know It (2011). Съдиите й присъдиха четири гласа. По-късно тя беше елиминирана по време на етапа на Boot Camp.

По същия начин тя беше избрана да участва в прослушванията на живо в Сан Франциско. Тя издаде своя дебютен сингъл от голям лейбъл, Someone, в началото на септември 2013 г. Тя имаше голям успех със следващия си сингъл, The Dark Side, който пусна в началото на декември 2013 г. Сингълът достигна връх на # 25 в Billboard Dance/ Класация на електронни цифрови песни.

По същия начин тя издаде сингъл, озаглавен Echo през юни 2014 г. По-късно тя издаде още три сингъла от нейното EP, озаглавено XIAT, озаглавено XIAT (произнася се тревожност), Now or Never и Slay. Дебютното й EP, XIAT, беше издадено на 9 декември 2014 г. и достигна номер едно в US Heat. Тя издаде сингъла си I Wanna Fly през юни 2015 г. На 23 ноември 2015 г. Моран пусна музикален видеоклип за Let’s Roll, в който тя се появява заедно със своята приятелка и колега от YouTube, Лиа Мари Джонсън.

Ricky Dillon пусна Steal the Show в албума на Moran GOLD на 28 декември 2015 г., където беше представена заедно с бившия член на Our2ndLife. На 22 януари 2016 г. тя издава второто си EP, Alive, което включва три сингъла: Got Me Feelin’ Like, Alive и Cold Soul. Тя се присъедини към Ricky Dillon на турнето Alive + GOLD през февруари 2016 г.

Моран издаде сингъл, озаглавен Get Me Through the Night през септември 2016 г. Тя също така издаде сингъл, озаглавен Sinner през декември 2017 г. Тя също се появява в документалните филми Jack & Jack the Movie (2014) и #O2LFOREVER (2015).

Треви Моран Нетна стойност 2022 г

Колко богат е Треви Моран? Що се отнася до приходите, Треви Моран е американски звукозаписен артист, певец и личност в YouTube, който е натрупал значително състояние. По същия начин заплатата на този YouTuber е доста впечатляваща. Каналът й в YouTube й носи средно между 4500 и 66 500 долара на месец. Междувременно, Нетното състояние на Треви Моран се оценява на 500 хиляди долара към 2022 г.

Треви Моран Гадже и срещи

С кого се среща Треви Моран? Треви Моран е транссексуална жена според сексуалната си ориентация. Тя показа, че е гей във видеоклип в YouTube на 9 октомври 2015 г. Тя обяви през декември 2017 г., че е имала криза на идентичността през годината и попита дали е транссексуална, преди да реши, че не е.

По-късно, на 6 юни 2020 г., тя се появи като транссексуална, след като е започнала медицински преход два месеца преди това. Междувременно тя може да е сама в момента. Тя не е говорила за романтичния си живот или статус на връзка. Що се отнася до предишната й връзка, тя се среща с актрисата Лиа Мари Джонсън.

Популярни Публикации