Трейси Уилсън – Запознайте се със съпругата на китариста Анди Тейлър

Анди Тейлър (роден като Андрю Артър Тейлър) е бивш китарист на Duran Duran и The Power Station, рок и поп подгрупа. Той е певец, текстописец и звукозаписен продуцент от Англия. Той също така е записал множество записи като солов изпълнител в музикалната индустрия.

Китаристът постигна голям успех като член на Duran Duran или DD, една от най-популярните групи. Освен че е знаменитост, 61-годишният мъж има щастлив брак със съпругата си. Ще открием повече за съпругата на Анди Тейлър, Трейси Уилсън-Тейлър, днес.

Трейси Уилсън беше фризьор на групата

Не успяхме да открием много информация относно на Трейси Уилсън детство. Моминското име на съпругата на Анди Тейлър, според архива на Дюран, е Трейси Джейн. Семейството на Трейси също е било в бизнеса с магазини за красота, според уебсайта.г-жа Тейлър трябва да е била вдъхновена от членовете на семейството си, защото е поела подобен път на кариера. Работила е и като фризьор за членовете на групата на Duran Duran. Така китаристът се запознава със своята спътница за цял живот.

Съпругата на Анди Тейлър сега е художник и филмов фотограф. Тя започва своя фотографски бизнес, след като идва в Ибиса през 2002 г. В момента Трейси е известна със своите мечтателни, ефирни картини, вдъхновени от светлина и движение. Тя има уебсайт за своите рекламни, редакционни и частни фотосесии, както и акаунт в Instagram с невероятни кадри.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Анди Тейлър (@andytaylorofficial)

Женен от почти четири десетилетия

Както беше посочено по-рано, Анди и Трейси се запознават, докато последният работи за членовете на групата. Според някои източници двойката започва да се среща през 1981 г. и се жени година по-късно. Това е сладка история за това как певецът е предложил брак на тогавашната си приятелка.

Трейси беше болна една нощ, докато беше на гости на Анди, и подремна, надявайки се да се почувства по-добре, когато се събуди. Около 4 часа сутринта музикантът отишъл да се увери, че тогавашната му приятелка е добре. Той реши да й предложи брак точно тогава и там, докато я наблюдаваше.

Тогава Анди зададе въпроса, събуждайки сегашната си госпожа. Той беше изненадан от забележката на Трейси. Не ставай смешен, каза тя и отново заспа. Съпругата на Анди Тейлър прие предложението му едва на следващата сутрин. Двойката се жени на 29 юли 1982 г. в Лос Анджелис, Калифорния.

Анди и Трейси са женени повече от 39 години. През юли 2022 г. двойката ще отпразнува четиридесетата си годишнина от сватбата. Те трябва да са до уши един за друг, като се има предвид, че са били заедно от почти четири десетилетия.

Съпругата на Анди Тейлър е обичлива майка на четири деца

На 20 август 1984 г., две години след брака им през 1982 г., двойката посрещна първото си дете, сина Андрю Джеймс Тейлър. Анди и Трейси имаха три допълнителни дъщери помежду си. Имената им са Джорджина Тейлър, Бетани Тейлър и Изабела Тейлър.
Андрю Джеймс Тейлър, първородното и единствено дете на двойката, е член на групата Electric City. Той е съосновател на заведението за бургери Le Bun. Дъщерята на Анди Тейлър, Джорджина, от друга страна, изглежда е майка. Изабела е куратор и художник, докато Бетани е певица и текстописец.

Съпругата и децата на Анди Тейлър изглежда са доволни от положението си. Пожелаваме на китариста и семейството му всичко най-добро в бъдещите им начинания.

Популярни Публикации