Травис Макмайкъл - биография, съпруга, възраст, случай на убийство, нетна стойност, кариера

Травис Макмайкъл (роден между 1985 и 1986 г., на възраст от 35 до 36 години) е бивш член на бреговата охрана и механик по електроника от Брънзуик, Джорджия. Той е отговорен за убийството на Ахамуад Арбъри през 2020 г., когато Ахмауд е бил почти на 25 години. Травис, заедно с бащата на Ахмауд Грег Макмайкъл и съседа Уилям Роди Браян, наскоро бяха обвинени в нейното убийство. Когато Травис и баща й убиха Ахмауд на пътя, той беше с празни ръце.

Травис Макмайкъл Ранен живот и образование

Травис е роден в САЩ през 1985-1986 г. в Брунсуик, Джорджия. На скорошната й снимка от съдебната зала той изглежда на 35-36 години. Преди да убие Ахмауд, той прекарва цялото си детство в Брунсуик и е добре запознат с всички закони на Джорджия. Той изглеждаше добре образован човек, завършил образованието си.

Той се включваше в работата на бъдещите фермери на Америка, докато беше в училище. Докато е още в училище, той работи като спасител през 2003 г.Травис веднъж каза, че когато е бил тийнейджър, той е спасил живота на младо момче, като е скочил в лагера Courage Pool, когато момчето е било на ръба да се удави.

 Травис Макмайкъл

Травис Макмайкъл

Бързи факти

Пълно истинско име Травис Дж. Макмайкъл
Име Травис Макмайкъл
Възраст (към 2021 г.) 35-36 години
Популярни като Виновен за убийството на Ахмауд Арбъри
Професия Брегова охрана и механик по електроника.
Дата на раждане ч/б 1985-1986г
Място на раждане Брунсуик, Джорджия, Съединените щати
Сегашен адрес Брунсуик, Джорджия, Съединените щати
образование Завършвам
Училище Гимназия Брунсуик
Нетна стойност Не се знае
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Зодия Не се знае
Езици Английски
Подпис
Бащино име Грегъри Макмайкъл
Майчино име Лий Макмайкъл.
сестра Линдзи
Религия християнството
Етническа принадлежност Бяло
Националност американски
Тегло (прибл.) В килограми: 85 кг
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 11″
Отличителни черти По-малко косми, очила
Татуировки Не татуировка.
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Дължина на косата Къс
Измервания на тялото Гърди- 42, Талия- 36, Бицепс-15
Пластична операция не

Травис Макмайкъл Националност и етническа принадлежност

Травис Макмайкъл е герой във филма Травис Макмайкъл Биоданни: Според заповедите на съдиите цялата информация за Травис се пази поверителна. Докато Травис беше съден от Judge, всички членове на семейството му бяха видени в съда да го представляват. Според нашето проучване баща му, майка му и съпругата му са единствените членове на семейството, които се появяват пред медиите и пред съдията.

Баща му, който е на 65 години, също е замесен в убийството на младия мъж Ахмауд Арбери, докато той е бил на джогинг. Бащата на Травис преди това е работил като следовател за Когато започнали да следват Ахмауд по пътя близо до дома им, бащата на Травис шофирал пикапа. Дядото на Травис е пенсионер, който обожава единствения си внук.

Една от сестрите му смята Травис за свой по-голям брат. Линдзи е млада жена, която в момента завършва гимназията си и ще се дипломира в бъдеще.

Хаел е името на майка му. Майката на Травис преди това е работила десет години като медицинска сестра в Хосписа на Златните острови. Майка й продължава да работи като надзорен орган за преглед на използването в болницата и споделя статута й на работеща жена.

Като добавим към родословното му дърво, дядото на Травис по майчина линия, г-н Джеси Хънт, е служил във Втората световна война във Франция и Германия, но е починал през 1996 г. Дядо му е оказал значително влияние върху живота му.

Процес, обвинения и присъда срещу Травис Макмайкъл (Делото за убийството на Ахмауд Арбъри)

Грег Макмайкъл, Травис Макмайкъл и Уилям Рууди Брайън бяха осъдени за убийството на Ахмауд Арбъри на 24 ноември 2021 г. след дълъг процес и изслушване.

 Травис Макмайкъл

Травис Макмайкъл

Травис беше видян да стои с адвоката си, навел глава по време на последния съдебен ден по делото Ахмауд Арбери. И като излизаше от двора, каза на старата си майка, която в това време присъстваше на галерията в съдебната зала.

И тримата мъже съжаляват за случилото се с Ахмауд Арбери, каза по-рано адвокатът на Травис.

След като изслушаха решението на съдията, семейството и майката на Ахмауд Арбери казаха: „Тя иска и тримата мъже, осъдени за убийството на моя племенник Ахмауд, да излежат доживотен затвор без замяна“, каза лелята на Арбери.

Ахмауд Арбъри

На 23 февруари 2020 г. Ахмауд Арбъри, 25-годишен чернокож мъж, беше застрелян от Травис Макмайкъл и баща му Грег Макмайкъл. Травис, заедно с баща си, беше арестуван на 7 май 2020 г. и обвинен в убийството на Ахмауд. Травис беше признат за виновен в убийството на Ахмауд, след като съдебни заседатели от 12 членове обсъждаха повече от година.

 Ахмауд Арбъри

Ахмауд Арбъри

Работа, кариера на Травис Макмайкъл

 • Докато работи и учи за бреговата охрана в своето училище, Травис започва да работи професионално като брегова охрана. Въпреки това, след като завършва образованието си през 2004 г., той работи почти три години, преди да напусне през 2007 г.
 • Името на Травис беше добавено към списъка с хора, които са го направили щастлив през 2007 г. След включването му в армията той беше назначен в Неговата ангажираност към работата му го изтласка от Той играе ключова роля в редица правоприлагащи агенции.
 • Когато започва работа през 2008 г., той започва да учи различни машинни техники от едно училище в и продължава да става
 • В резултат на усилията му той е повишен и назначен в нова станция на бреговата охрана, където остава четири години.
 • Травис винаги е бил възхваляван от своите възрастни и съквартиранти за това, че е толкова професионален, добре възпитан и уважителен към другите, докато работи на различни места.
 • Травис е преместен на ново място през 201 г. и работи там до 2016 г.
 • Травис се върна у дома с родителите си през 2018 г., където работи известно време, преди да предложи услугите си на други.

Травис Макмайкъл Съпруга, брак

Никол и Травис се ожениха, след като продължиха връзката си и вече имат 3-годишен син. Синът му се казва Травис и той не го е виждал от ареста му на 7 май. Травис обожава сина си и го е научил на различни обноски и уважение.

Нетната стойност на Травис Макмайкъл

Заплатата на Травис никога не е била разкривана и нямаме представа колко е спечелил в хода на кариерата си. Ако Травис сподели нещо с медиите през следващите дни, ние ще актуализираме нашата информация за неговата нетна стойност и доходи.

 Травис Макмайкъл

Травис Макмайкъл

Любопитни факти

 • Травис получава сертификат за повишение като машинен техник, докато работи.
 • Той споделяше стая с двама съквартиранти в Паскагула.
 • Травис също получи похвално писмо от своя старши комендант през 2012 г.
 • Когато лодката им потъна през 2014 г., Травис спаси двама души на име Лорънс и Сюзън Нелсън.
 • Травис е експерт в ремонта на хладилници, климатици, хидравлика и други електронни устройства.
 • Г-н Травис не може да пътува, защото му липсва паспорт.
 • Преди това той е присъствал на събитие, което се проведе в
 • През 2016 г. той беше удостоен с наградата за добро поведение за отдадеността си на дълга.
 • Травис е награждаван с лента за похвала, лента за заслужил отбор, лента за стрелец с пистолет, лента за похвала, медал за служба на националната отбрана и три медала за добро поведение през цялата си кариера.

ЧЗВ на Травис Макмайкъл

Q.1 Кой е Травис Макмайкъл?

Отг. Травис е човекът от Америка, който е обвинен в смъртта на Ахмауд Аребри.

Q.2 Травис Макмайкъл женен ли е?

Отг. Да, той е женен за Никол Джойнър.

Q.3 С какво си изкарва прехраната Травис Макмайкъл?

Отг. Той е работил като брегова охрана, за да увеличи доходите си.

В.4 Каква беше професията на Травис Макмайкъл?

Отг. Той е работил като брегова охрана в различни крайбрежни региони на Америка в продължение на много години.

В.6 На каква възраст е Травис Макмайкъл?

Отг. Той е почти на 35-36 години към 2021 г.

В.7 Кога е рожденият ден на Травис Макмайкъл?

Отг. Роден е ч/б 1985-1986г.

В.8 Какъв е ръстът на Травис Макмайкъл?

Отг. Той е висок 5 фута и 11 инча.

Популярни Публикации