Трагичната смърт на полудъщерята на Франко Неро Наташа

Франко Неро е италиански актьор, най-известен с превъплъщението си в ролята на Джанго в Sphagetti Western Django на Серджо Корбучи.

Бързи факти

Пълно име Франко Неро
Първо име Франк
Фамилия черен
Дата на раждане 23 ноември 1941 г
Възраст 80 години
Професия актьор
Националност Италиански
Град на раждане Сан Просперо
Държава на раждане Италия
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Стрелец
Семейно положение Женен
Съпруг Ванеса Редгрейв
Без деца две
Височина 180 см
нетна стойност 10 милиона долара
Женен Дата 2006 г

Неговият щастлив семеен живот и съпруга

Той е женен за Ванеса Редгрейв, негова дългогодишна любовница. Двойката първоначално се срещна на снимачната площадка на филмовия мюзикъл Камелот от 1967 г., където изиграха съответно Ланселот и Гуенивър. Те започнаха да се срещат скоро след това и се ожениха на тайна сватбена церемония през 2006 г.

  Франко Неро

Франко Неро (Източник: Google)Неговата история на любовта

Когато за първи път видя Ванеса, той не беше сигурен дали режисьорът е взел правилното решение да избере младо момиче като нея без грим като Гуенивър. Мнението му обаче се промени, след като я срещна на вечерята, тъй като тя изглеждаше зашеметяващо, когато му отвори вратата. Карло, техният син, е роден през 1969 г. в резултат на романа им. След раждането на детето им двойката се разведе. След като бяха разделени дълго време, те постепенно започнаха да се чувстват отново и между тях пламна искра на страст.

Първи съпруг на съпруга

Ванеса, съпругата му, преди това беше омъжена за Тони Ричардсън. Наташа и Джоули Ричардсън, двете им деца, са им родени.

  Франко Неро

Франко Неро (Източник: Google)

Неговата полудъщеря Наташа загива трагично.

Наташа, полудъщерята на Франко, загина при ужасяващ инцидент на ски преди единадесет години. Тя почина през март 2009 г. след нараняване на главата, което тогава изглеждаше като лек инцидент.

Нетната стойност на Франко Неро през 2022 г

Франко Неро има приблизителна нетна стойност от 10 милиона долара към октомври 2022 г., което той е натрупал от актьорската си кариера. През 1962 г. прави своя филмов дебют с Scorched Skin. Той се появява в почти 200 филма, включително I Knew Her Well, Wild, War of the Planets, The Third Eye, Tristana, Keoma, The Versace Murder и много други. Един от неговите хитови филми, Django Unchained, има рейтинг на IMDb от 8,4 и спечели 425,4 милиона долара в боксофиса.

Освен това той даде гласа на чичо Тополино в продължението на Колите и разказа филма Распутин. За изпълнението си в Камелот през 1968 г. той получава номинация за Златен глобус за най-обещаващ новодошъл мъж. На наградите 'Златен глобус' в Италия той получи и специалната награда на журито и наградата 'Златен бокал' за най-добър актьор.

Съобщава се, че съпругата му Ванеса има нетна стойност от 20 милиона долара, които е натрупала от работата си като актриса. Тя се е появявала в над 80 филма до момента, включително Blowup, Isadora, Atonement, Julia, The Devils и други. Тя е носител на няколко отличия, включително Оскар, Златен глобус, Еми, Тони, филмовия фестивал в Кан и Оливие.

Популярни Публикации