Тори Дарк - Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Tori Darke е многократно награждаван певец/автор на песни. Тори е „Пълният пакет“, топ 5 финалист на наградите „Златна китара“ за 2016 г. за „Изпълнителка на годината“, номинирана за „Изпълнителка на годината“ и „Изпълнител на годината в Оз“ на наградите CMC за 2016 г. Любовта на Тори към кънтри музиката е неоспорима. Научете повече за Тори Дарк Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Tori Darke
Псевдоним Тори
Известен като певец/автор на песни.
Възраст 30-те
Хороскоп зодия Дева
Родно място Австралия
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 7 инча
Тегло 50 кг
Измервания на тялото N/A
Националност австралийски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
образование N/A
гадже Неженен
Съпруг не
Нетна стойност 5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Тори Дарк

на Тори Дарк действителната дата на раждане все още не е налична . Тя изглежда на около 30 години. Нейната зодия е Дева. Тори Дарк все още не е разкрила официално имената на родителите си, тъй като не получихме информация за нейното семейство. Тори Дарк започва да пее на 3-годишна възраст. Тя е надарена със страхотен глас и творчески способности за писане на песни. От младостта си тя се интересува от музика и започва да споделя песни в интернет в началото на 2010-те. Някои от нейните забележителни произведения включват Disposable, You Better Run и Crawl.

Височина и тегло на Тори Дарк

Тори Дарк е висока 5 фута 7 инча и тежи 50 килограма. Очите й са кафяви, а косата й е къдрава светлокафява. Тя привлича много внимание заради чертите и привлекателността си. Нямаме повече информация за физическите измервания на Тори Дарк, но въпреки това ще актуализираме нашата база данни възможно най-скоро.  Tori Darke

Тори Дарк (Източник: Google)

Нетна стойност на Тори Дарк 2022 г

Колко е Tori Darke нетната стойност? Tori Darke’ Очакваната нетна стойност е 5 милиона долара към 2022 г. Нейният основен източник на доходи е чрез нейната професия, която тя печели предимно чрез музикална кариера. Тя може също така да печели пари от реклами, спонсорства и други проекти.

кариера

  • Тори издаде първия си дълъг албум Dreams & Chances през 2011 г.
  • Ако това не беше достатъчен успех за дебютна песен, втората песен, Everything Love Is, се класира на #1 в класациите Cool Country 2KA, #5 на 98.9 FM, #10 в Country Tracks Top 30 и #9 на CMC.
  • Тя беше привлечена от музиката на LeAnn Rimes, Shania Twain, Faith Hill, Martina McBride, Carrie Underwood и Keith Urban в ранна възраст и разви любов към хубавата музика от ранна възраст, като беше привлечена от музиката от 50-те години на миналия век. и рокендрола от 1960 г., а по-късно намира влияние в музиката на LeAnn Rimes, Shania Twain, Faith Hill, Martina McBride, Carrie Underwood и Keith Urban
  • Crawl, първата песен от първото й EP, издадено малко преди да замине в чужбина, бързо спечели признание в класациите, попадайки в Топ 30 на австралийските кънтри песни и Топ 30 на CMC.
  • Тя си сътрудничи по песни с легендарни композитори като Джон Бетис, Фил Бартън, Емили Шакълтън и Робин Брус.
  • През 2021 г. тя се появи в музикално шоу, наречено The voice of Australia, където току-що участва в слепите прослушвания за The Voice of Australia и впечатли всички.

Тори Дарк Гадже и срещи

Кой е гаджето на Тори Дарк? Тори Дарк е изключително млада и има малко време за любовни връзки. В едно от интервютата си тя каза, че не се интересува от връзка и е изцяло фокусирана върху академичната си и музикална кариера. Тя никога не е излизала с никого. По същия начин Сиан винаги е избягвал слуховете и скандалите и се е пазил сдържано.

Популярни Публикации