Тора Бърч беше уволнена заради баща си

Тора Бърч става известна като актриса във филми като Ясна и настояща опасност (1994) и Американска красота (1995)- (1999)

Тора изчезна от големия екран, след като се появи в Ghost World от 2001 г. Тя беше една от блестящите млади звезди на Холивуд почти десетилетие, преди внезапно да напусне светлината на прожекторите.

Тора беше останала незабелязана дълги години. Тя отново не направи заглавия до края на 2010 г. и не по основателна причина. Тора трябваше да играе Луси Сюърд във възраждането на Дракула извън Бродуей.Тя обаче беше уволнена от сценичната продукция, след като баща й уж заплашил друга актриса.

Тора Бърч беше уволнена в резултат на действията на баща си

Според ABC News, режисьорът на Дракула, Пол Александър, разкри, че Тора е била оттеглена от продукцията, след като баща й, Джак Бърч, се е противопоставил на актьор, който гали гърба на Тора по време на сцена.

Когато актьорът се опита да обясни, че Александър му е казал да го направи, Джак го предупреди, казвайки: Слушай, човече, опитвам се да те улесня - не я докосвай.

Александър разясни избора си, заявявайки, че трябва да пусне Тора заради безопасността на актьорите и екипа. Бащата на Бърч отрече да е отправял заплахи, като каза на New York Times, че се опитва да изрази безпокойството на Тора.

Бащата на Тор, според Александър, я е придружавал на снимачната площадка за повечето репетиции, за да й осигури подкрепа и помощ. Поведението му на сцената, от друга страна, беше натрапчиво.

По време на една от репетициите той видял да наднича през един от прозорците на снимачната площадка.

Чувствах се като сцена от „Кошмар на улица Елм“, отбеляза Александър. Беше странно. Той също настоя да прекарва време в съблекалнята на жените.

И всички момичета участват. Включително лица, различни от дъщеря му!

Когато дейностите му бяха изтълкувани погрешно, докато гледаше през стъклото, Джак твърдеше, че изучава разхлабена, силно нестабилна платформа, по която Тора и други трябваше да се движат.

Дубльорът на Тора зае нейната позиция. Относно загубата на ролята си в Дракула, тя заяви, че е шокирана и й е трудно да повярва. Спомена също, че баща й е най-ревностният й поддръжник.

 Тора Бърч

Тора Бърч обсъжда първите си изпълнителски роли с Great Big Story.

Родителите и Тора Бърч

Тора е родена на 11 март 1982 г. в Лос Анджелис, Калифорния, на родители Джак Бърч и Карол Конърс. През 70-те години и двамата й родители работят като актьори във филми за възрастни и се запознават по време на продукцията на филма за възрастни от 1972 г. „Дълбоко гърло“.

Родителите на Тора вече се бяха отдалечили от правенето на порнографски филми по времето, когато тя се роди.

По време на едно от участията си в WTF с Марк Марон, актрисата каза, че родителите й са били доста консервативни, но не религиозно консервативни.

Тя обясни, че родителите й са консервативни, загрижени за здравето си и не й позволяват да гледа много телевизия. Те обаче позволиха на бавачката й да я заведе на рекламни прослушвания.

Тора започва кариерата си по същия начин, като се появява в реклами, когато е само на четири години. Оттогава Тора се появява в множество филми. Наскоро тя се появи в The Walking Dead (2019-2020) и 13 Minutes (2021).

Популярни Публикации