Тор Микелсен - Уики, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина

Тор Микелсен е син на известния датски актьор Ларс Микелсен. Ларс Микелсен стана известен в драматични сериали като The Killing, Sherlock и други.

Бързи факти

Пълно име: Тор Микелсен
Година на раждане 2001 г
Възраст 21 годишен
Пол: Мъжки
Професия: бийтбоксер
Семейно положение: единичен
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност датски
Религия Кристиян
образование жонгльорско училище
баща Ларс Микелсен
Майка Анет Стовелбек
Братя и сестри Лю Стовелбек
Нетна стойност N/A

Биография на Тор Микелсен

Тор Микелсен е роден през 2001 г. и сега е на 21 години. По същия начин родното му място все още не е разкрито. Освен това името на баща му е Ларс Микелсен. Баща му е професионален актьор.

По същия начин Anette Stovelbelk е името на майка му. Майка му е професионална актриса. Освен това Козирогът е неговата зодия. Той също има брат или сестра на име Lue Stovelbelk. По същия начин неговите братя и сестри са приели фамилното име на майка й.Освен това, след като завършва гимназия, той служи девет месеца в основна военна служба, преди да се запише в университет, за да учи биология Ларс. Ларс също напусна колежа, когато се заинтересува да се научи да жонглира. По-късно се записва в училище по жонглиране.

По същия начин той практикува каране на велосипед, жонглиране и дишане на огън в продължение на пет години. Освен това бъдещата му съпруга го насърчава да се научи да жонглира. Братята имат шест години разлика във възрастта.

Освен това той прекарва детството си щастливо и охолно със своите братя и сестри и родители. Освен това не се предоставя информация за ранния му живот.

кариера

Тор Микелсен става известен в резултат на баща си Ларс Микелсен. Ларс Микелсен се записва в Датското национално театрално училище на 27-годишна възраст. Той също завършва през 1995 г. Освен това играе роля в The Killing, глобален драматичен сериал.

Той също така се появява в два други датски драматични сериала, получили одобрение от критиката, Borgen III и Those Who Kill. Освен това той играе изнудвача Чарлз Огъстъс Магнусен в епизод от драмата на Би Би Си Шерлок.

Освен това той изобрази президента на Русия в американския телевизионен сериал House of Cards. След това той спечели международна награда Еми през 2018 г. за изпълнението си в датската телевизионна драма Herrens Veje. Освен това беше излъчен в Обединеното кралство като Ride Upon the Storm през 2019 г. В резултат на това през 2011 г. той получи почетната награда Reumert и международна награда Еми за най-добър актьор в главна роля във филм.

Микелсен говори свободно шведски, немски и английски в допълнение към родния си датски. Освен това е усвоил различни акценти. Освен това той заявява, че той и брат му първо са научили английски, като са слушали записи на Монти Пайтън и са запомняли комедийните скечове.

Нетната стойност на Тор Микелсен

Нетната стойност на Тор Микелсен все още не е актуализиран. По същия начин изглежда, че той се издържа от доходите на родителите си. Той също е син на двама известни актьори. В резултат баща му притежава 10 милиона долара. Баща му изкарва добре с професията си. По същия начин той води охолен начин на живот със семейството си.

Приятелка на Тор Микелсен, запознанства

Няма актуализации за връзката му. Освен това, той вероятно ще запази личните си отношения. Според източници той все още е необвързан. Освен това баща му се жени за Анет Стовелбек, негова приятелка от колежа. Освен това те се срещнаха, докато бяха в гимназията.

Популярни Публикации