Topher Park- Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера, приятелка

Тофер Парк е актьор и модел от Съединените щати, който живее в Южна Корея. Topher Park си сътрудничи с различни агенции за модели и е работил по различни проекти. Той е добре известен и като гадже на красивата актриса Дивън Клег.

Бързи факти

Пълно име: Тофер Парк
Дата на раждане: 01 януари 1970 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, модел
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Диван Клег
Нетна стойност 0k USD
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност азиатски
Религия християнството
образование Калифорнийски университет

Биография на Тофър Парк

Тофер Парк е роден в Лос Анджелис, Калифорния, в Съединените американски щати през 1990 г. Към 2022 г. той ще бъде на 32 години. Кристофър Хюн Парк е пълното му име. Няма много налична информация за имената и професиите на неговите родители и братя и сестри. Въпреки че е едновременно американски и корейски гражданин, той е християнин. Освен това той е от кавказки етнос. Зодията му е според астрологията.

Тофър Парк Образование

По отношение на формалното образование той завършва образованието си в местно училище в родния си град. Завършва и висшето си образование в Калифорнийския университет.Тофър Парк Височина, Тегло

Тофер Парк е много привлекателен и има прекрасен характер. Актьорът и моделът е висок приблизително 5 фута и 9 инча. Докато тежи 75 кг. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, броят варира. Очите му са тъмнокафяви и има черна коса.

  Тофер Парк

Topher Park (Източник: Instagram)

кариера

Кариерно Тофер Парк е актьор и модел. Той е в развлекателната индустрия от доста време. Той беше много заинтересован от това от самото начало и все още работи много усилено днес. Преди това е работил като счетоводител, преди да стане модел. В кариерата си на модел той е работил с различни агенции за модели, както и в различни модни ревюта. Докато популяризира някои марки от висок клас като Samsung.

Освен това, когато става въпрос за актьорската му кариера, той има цели двадесет филмови заслуги. Find Me: at the Night Market, We Are Lights, Fluid, Bicultural, Tales of Titans, Mango Sticky Rice, Spa Night, Boned, Джеймс Бонд: Светът на шпионажа, Jungle Justice, Illumination, Old Dogs & New Tricks, За нас, Сред проектите са The Years, Sadie Hawks и др. В момента той работи и по допълнителни бъдещи проекти.

Тофър Парк Нет Уърт

Тофър Парк се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата той е известен и богат в резултат на работата си. Освен това, към октомври 2022 г , общата му нетна стойност се оценява на около милион USD.

Тофър Парк Гадже, Запознанства

Преминавайки към романтичния и личен живот на Тофър Парк, той не е женен. Той обаче се е срещал с прекрасния Дивън Клег. Деаван е добре позната актриса, която се е появявала в редица телевизионни сериали и предавания. Те се срещнаха, след като тя се раздели с предишния си партньор Джихун Лий, от когото имаше дъщеря на име Драсила. Живеят охолен живот, но все още нямат деца. Освен това той няма други връзки. Докато той е открит относно предпочитанията си по пола. И до днес той не е имал спорни събития.

Популярни Публикации