Топ 5 на спортните звезди, които печелят най-много пари на публикация в Instagram

Instagram напредна отвъд просто още една социална медийна платформа. Дъщерното дружество на Facebook (сега Meta) премахна всички глобални и възрастови бариери, за да обедини всички. Според проучвания средният потребител на Instagram прекарва около 28 минути в платформата.

Същото проправи пътя за различни марки, продукти и големи до малки предприятия да установят присъствие в Instagram и да разширят обхвата си. Instagram също е дестинация, където знаменитостите общуват с феновете си, а феновете надникват в ежедневието на своите знаменитости.

От филмови звезди до спортисти, почти всеки използва Instagram, защото се смята за най-добрата среда за поддържане на течение. Знаменитостите получават щедро заплащане за своите публикации, свързвайки се с фенове и публикувайки за ежедневието си.Нека да разгледаме това в тази статия.

Топ 5 на спортните звезди с най-високи печалби на пост в Instagram

Номер 5: ЛеБрон Джеймс (баскетбол) – 4 000

Леброн Джеймс , известен също като крал Джеймс, е може би най-известният играч от НБА. В Instagram той има над 102 милиона последователи. Баскетболът е нишов спорт, който не е широко популярен извън Съединените щати. Това обаче никога не е било пречка ЛеБрон Джеймс да стане световна знаменитост.

  Леброн Джеймс

Леброн Джеймс

ЛеБрон Джеймс е добре известен със своя фитнес режим. Той е топ спортист, който отделя значително време и пари за своите фитнес цели. Силният нападател от Охайо е глобална спортна икона и се изчислява, че звездата от НБА печели около 4 000 на публикация в Instagram.

Извън корта звездата на Лос Анджелис Лейкърс е също толкова известна.

Номер 4: Вират Коли (крикет) – 0 000

Вират Коли , капитанът на индийския отбор по крикет, е широко смятан за един от най-великите играчи на всички времена. Неговите впечатляващи статистики съответстват на репутацията му, което го прави една от най-следваните спортни звезди в Instagram.

  Вират Коли

Вират Коли

Крикетът, друг нишов спорт, няма същия обхват като футбола. Въпреки това Вират Коли има много по-голяма фен база от много футболисти. Коли има 168 милиона последователи и е най-следваната личност в Индия.

Много фактори допринесоха за широката слава и популярност на звездата в платформата на социалните медии. Сред тях са ролите му на капитан на индийския отбор по крикет, фитнес ентусиаст и съпруг на известната боливудска актриса Анушка Шарма. Неговият рекламен престой с Кристиано Роналдо за няколко марки подпомогна растежа му в социалните медии.

Номер 3: Неймар младши (футбол) – 4 000

От дните си в Сантос, Неймар Джун r редовно се говори в града. Кариерата на Неймар беше само положителна. Той започна като момче в бразилската лига, което можеше да направи чудеса с уменията си за дриблиране. С Барселона той покори Европа заедно с Лионел Меси и Луис Суарес.

  Неймар

Неймар

Трансферът в ПСЖ като най-скъпия футболист в историята беше друга повратна точка. През 2017 г. неговите 222 милиона евро се преместиха в Париж. Неймар се възхищава на терена и извън него.

Неймар е брилянтен играч, който играе за известен клуб и националния отбор. 29-годишният мъж е известен със своите скандални прически и усет за стил.

Младите хора в световен мащаб копират неговия стил и прически. Последователите на Неймар в Instagram наброяват 165 милиона.

Номер 2: Лионел Меси (футбол) – ,169,000.

В бляскавия футболен свят аржентинецът си направи име по отношение на умения и пари. Лионел Меси постоянно е една от най-добре платените спортни фигури в света.

  Лионел Меси

Лионел Меси

Заплатите, сделките с марки, препоръките и, разбира се, Instagram допринасят значително за доходите му. Според докладите, бившият капитан на Барселона печели приблизително ,169,000 на публикация в Instagram.

Специалният набор от умения на Меси и съперничеството му с Кристиано Роналдо го издигнаха до може би най-известния футболист на всички времена. Емисията на Меси в Instagram е пълна със снимки от личното му време със семейството и приятелите.

Номер 1: Кристиано Роналдо (футбол) – ,604,000

Кристиано Роналдо е най-следваният човек в Instagram с 367 милиона последователи. Той не се нуждае от представяне, за да покаже защо е толкова популярен онлайн. Кристиано Роналдо е олицетворение на фитнеса и на 36-годишна възраст превъзхожда 22-годишен.

  Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо

В резултат на това той е смятан за фитнес икона, а португалският капитан има значителна база от фенове. Nike е лидерът сред глобалните марки, които подписаха с бившия играч на Реал Мадрид като посланик на марката.

Кристиано Роналдо живее прост живот далеч от терена, прекарвайки по-голямата част от времето си със семейството си. Постът на Роналдо в Instagram, където той обяви бременността на половинката си, е на второ място по харесвания.

Популярни Публикации