Тони Елизондо - нов вокалист на Calibre 50

Тони Елизондо е нов член на Caliber 50. Току-що се присъедини към групата. Преди Елизондо да се присъедини към групата като нов водещ вокалист, екипът провежда проби за около месец. Групата сподели новината в социалните медии, заедно със снимка на Тони и неговите колеги и добави:

С добавянето на Тони Елизондо започваме нова фаза в нашата професия.

Тони се присъедини към групата през януари 2021 г., след оставката на фронтмена Eden Munoz. Eden създава групата през 2010 г. и по същото време дебютира соло кариерата си. След това триото организира проби за начинаещи вокалисти в търсене на следващия член, който да се присъедини към Армандо Рамос, Алехандро Гаксиола и Ерик Гарсия. Елизондо също публикува прослушването си в социалните медии, преди да се присъедини към групата, заявявайки, че се радва за възможността и пише,Това беше моето прослушване за Калибър 50. Изключително съм благодарен, че ми позволиха да участвам в този турнир; Вече се чувствам победител.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Calibre50 (@calibre50oficial)

Всичко за Тони Елизондо

 Тони Елизондо

Феновете на Calibre 50 бяха съкрушени да научат за напускането на Eden Munroz. Те обаче бяха развълнувани от идеята за свежо лице, което да забавлява всички с гласа си. Ето защо имаше голям интерес да научим повече за Тони Елизондо, нов член на групата, който пое ролята на певец. В момента се знае много малко информация за Тони, въпреки че той е 20-годишен мъж от Монтерей, според много мексикански медийни агенции.

Според източници той има предишен опит в света на музиката, като е участвал в местни компании и събития. Това обаче ще бъде първата му значима инвазия в национален и световен мащаб. Прослушването и новото приключение се случват на 12-ата годишнина на групата. В интервю за Billboard президентът на Andaluz Music Хесус Тирадо каза,

Отбелязваме 12 години огромни постижения. Една приказка обикновено се пише на глави, затова започваме следващата днес. Благодарни сме на Бог за толкова много благословии, както и на хората за тяхната непоколебима подкрепа и обич. Сигурни сме, че приказката ще продължи, тъй като обединението и уважението в нашата фирма ни доведоха до мястото, където сме сега.

 Тони Елизондо

Caliber 50 е създаден в Мазатлан, Синалоа, през 2010 г. El Tierno Se Fue е първият успех на групата през 2011 г. и те са издали различни песни по време на кариерата си.

Популярни Публикации