Томазо Побега- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Томазо избяга е италиански професионален футболист, който играе като полузащитник за Серия А клуб Милан. Започва футболната си кариера в младежкия отбор на Триестина. През 2013 г. той се присъединява към младежкия отбор на Милан и започва кариерата си в клуба. През есента на 2016 г. той игра в приятелски срещи за първия отбор на Милан. Той е играл под наем за три клуба: Тернана, Порденоне и Специя.

Томазо е представлявал страната си на различни възрасти на международната сцена. Той е представлявал Италия на ниво U20 и U21. Той все още не е играл за Италия на старшо ниво.

Бързи факти

Празнувано име Томазо избяга
Възраст 22 години
Псевдоним Той бяга
Рождено име Томазо избяга
Рождена дата 1999-07-15
Пол Мъжки
Професия футболист
Националност Италиански
Родена нация Италия
Място на раждане Триест, Италия
Хороскоп Рак
Религия християнството
Начало на кариерата 2013
Семейно положение Запознанства
Приятелка Джулия Крочато
Височина 6 фута 2 инча
Тегло 75 кг
Тип тяло Алетичен
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Сексуална ориентация Направо
Източник на богатство Футболна кариера
Заплата £728 000
Актуален клуб Милано
Позиция Полузащитник
Джърси номер 26

Томазо Побега Биография

Томазо избяга е роден на 15 юли 1999 г. Томазо Побега е роден. Триест, Италия, е мястото, където е роден. Подробностите относно родителите му се пазят в тайна и все още не са разкрити. Той е от италиански произход. Неговата вяра е християнството. Ракът е неговият хороскопски знак.Томазо Побега Височина, Тегло

Томазо Побега е висок 1,88 м, което се равнява на 6 фута и 2 инча. Той тежи 75 килограма. Има мускулесто телосложение. Очите му са лешникови, а косата му е руса. Сексуалната му ориентация е хетеросексуална.

 Томазо избяга

Томазо Побега (Източник: Instagram)

кариера

 • Започва футболната си кариера в младежкия отбор на Триестина.
 • През 2013 г. той се присъединява към младежкия отбор на Милан и започва кариерата си в клуба. През есента на 2016 г. той игра в приятелски срещи за първия отбор на Милан.
 • На 23 август 2018 г. той подписа договор за наем с клуба от Серия С Тернана за сезон 2018-19. На 7 октомври 2018 г. той направи своя професионален дебют за Тернана при домакинско равенство 1-1 срещу Ренате.
 • Той вкара първия си професионален гол в 69-ата минута при домакинската победа с 2-1 над Терамо на 27 декември 2018 г. Той отбеляза два пъти в домакинския мач с 2-2 срещу Виртус Верона на 9 февруари 2019 г. По време на престоя си под наем в Тернана , той направи 33 изяви за клуба, като отбеляза три гола и направи три асистенции във всички състезания.
 • На 15 юли 2019 г. той подписа договор за наем с клуба от Серия B Порденоне до 30 юни 2020 г. На 11 август 2019 г. той дебютира за клуба, отбелязвайки при домакинската загуба с 2-1 от FeralpiSalo във втория кръг на Coppa Италия. Той направи своя дебют в Серия B за Порденоне на 26 август 2019 г., като отбеляза два гола при домакинската победа с 3:0 над Фрозиноне. По време на престоя си под наем в Порденоне той се появи в 34 мача, в които отбеляза шест гола и направи четири асистенции.
 • На 24 август 2020 г. той подписа нов договор с Милан до 30 юни 2025 г.
 • На 23 септември 2020 г. той подписа договор за наем с промотирания отбор от Серия А Специя до 30 юни 2021 г.
 • Той е представлявал в различни възрасти.
 • Той е представлявал Италия на ниво U20 и U21.
 • Той все още не е играл за Италия на старшо ниво.

Tommaso Pobega приятелка, запознанства

Томазо Побега не е ерген. Италианската звезда обаче не поддържа връзка. Говори се, че Джулия Крочиато, прекрасно момиче, е негова приятелка. Той беше публикувал шепа нейни изображения на страниците си в социалните медии и те изглеждаха доволни един от друг. Всяка нова информация за романтичния му живот ще бъде публикувана тук.

Томазо Пебега Нетна стойност

Колко богат е Томазо Побега? Томазо Побега изкарва прехраната си като професионален футболист. Договорите, заплатите, бонусите и одобренията осигуряват по-голямата част от приходите му. Към 2021 г. заплатата му е £728 000, въпреки че нетната му стойност не е оповестена. Пазарната му стойност се оценява на над 6 милиона евро. Всички промени в нетната му стойност ще бъдат публикувани тук веднага щом станат налични.

Любопитни факти

 • За Милан той носи фланелка номер 26.
 • На 7 октомври 2018 г. прави своя професионален дебют.
 • Той все още не е играл за Италия на старшо ниво.

Популярни Публикации