Томас Уилямс старши - баща на известната телевизионна водеща Уенди Уилямс

Уенди Уилямс отпразнува 91-ия рожден ден на баща си, Томас Уилямс, старши, като публикува няколко снимки на себе си и него в Instagram. На единия кадър актрисата държеше баща си за ръка, а на другия двамата седяха на отделни места един до друг. На второто изображение Томас се усмихва и слуша дъщеря си, която изглежда е в отлично настроение. Според надписа,

Честит 91-ви рожден ден, татко! Прекарвам най-спокойното време в живота си.

Тя сподели петминутно видео на 17 февруари, за да отбележи завръщането си в социалните медии след кратка пауза поради здравословни проблеми. Изображенията бяха публикувани в новия й акаунт в Instagram, @therealwendywilliamsonline, който дебютира по-рано тази седмица. Нейният син Кевин Хънтър-младши засне кадрите, когато тя се разхождаше по плаж във Флорида и обсъждаше майка си Шърли Уилямс, която почина през декември 2020 г. Уенди направи съвременна алюзия за майка си и фалшифицира възрастта й във видеото. Публицист, представящ се за неин агент, каза пред Page Six, че видеото е заснето на 16 февруари и че тя се е изказала погрешно. Томас Уилямс старши
Във видеото Кевин отбеляза, че майка му си взема почивка от всичко, а последната потвърди, че почивката е единствено от Ню Йорк. Уенди каза,

Харесвам колко забързан е Ню Йорк. Тук във Флорида ми харесва точно толкова, колкото и в Ню Йорк, но това са съвсем различни неща и хора. Но Ню Йорк е сърцето ми, а Флорида е прекрасно място – прекрасно, редовно. Понякога странно по приятен начин. Не сме ли всички странни по приятен начин?

Кевин също попита за твърденията около здравословните проблеми на Уенди. Тя отговори, че много други питат същото и че тя става все по-настоятелна.

Всичко за родителите на Уенди Уилямс

Бащата на Уенди Уилямс е Томас Уилямс-старши. Той току-що навърши 91 години, но малко се знае за ранния му живот и професия. Томас се жени за Шърли Уилямс през 1957 г. и двойката се премества във Филаделфия, Пенсилвания. Томас беше учител по английски и училищен администратор, а съпругата му преподаваше специално образование. Двамата имаха три магистърски степени и пътуваха много по света. През 1970 г. те се преместват в Wayside, квартал на горната средна класа на Ocean Township, Ню Джърси.

 Томас Уилямс старши

Уенди Уилямс разсъждава върху идиличното си възпитание с родителите си след смъртта на майка си. Тя каза пред App.com, че нейните родители са я научили, че всеки може да бъде родител и да направи разликата в своята общност. Шърли беше член на Съвета на момичетата скаути в окръг Монмут, Централния клуб на Джърси на Националната асоциация на негърския бизнес и други организации. По време на участие в Шоуто на Уенди Уилямс през декември 2020 г. 57-годишната жена разкри смъртта на майка си и каза:

Майка ми почина преди много, много, много, много седмици. Знаеш ли как е лесно да загубиш представа за деня и часа? Знаех само, че се е случило много отдавна. Майка ми, баща ми, братята и аз – петимата – тя винаги ще бъде тук.

Актьорът от Z-та световна война сподели, че майка й е починала нежно и без страдание, обградена от любовта си. Тя изрази благодарност, че я има в живота си през последните 56 години.

Популярни Публикации