Томас Гест- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Къртис е актриса и писателка, носителка на BAFTA и Златен глобус, най-известна с ролите си във филмите „Размяна на места“, „Истински лъжи“ и „Всичко освен любов“. Синът на Джейми Лий Къртис, Томас Гест, е едно от двете й деца. През юли 2021 г. Лий Къртис разкри, че най-малкото й дете, Томас, е трансджендър. Томас е професионален актьор и редактор на игри.

Нашето момче стана нашата дъщеря Руби, каза в интервю Лий Къртис. Тя добави, че гледането на Руби да живее своята истина й е помогнало да се откаже от „старото вярване“, че животът е фиксиран и сега разбира, че животът й е „непрекъсната метаморфоза“. След нейната трансформация Томас Гест вече е известен като Руби.

Бързи факти

Празнувано име Томас Гест
Възраст 25 години
Псевдоним Рубин
Рождено име Томас Гест
Рождена дата 1996-03-15
Пол други
Професия актьор
Място на раждане Санта Моника
Родена нация Съединени щати
Националност американски
Известен с Джейми Лий Къртис и Кристофър Гест
баща Кристофър Гест
Майка Джейми Лий Къртис
Братя и сестри 1
Сестри Ани Гост
Етническа принадлежност кавказко бяло
Религия християнството
Хороскоп Риби
Гимназия Гимназия Санта Моника
Семейно положение Сгоден
Партньор Не е разкрито
Сексуална ориентация Трансджендър
Височина Висок
Тегло Балансиран
Тип тяло тънък
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Източник на богатство Актьорство и редактор на игри
Нетна стойност Не е известно (майка: 60 ​​милиона долара)

Томас Гост Биография

Томас Гест е роден на На 15 март 1996 г. е роден Томас Гест. Родена е в Санта Моника, Калифорния, САЩ. Тя е гражданин на Съединените щати. Джейми Лий Къртис е нейната майка, докато Кристофър Гест е неин баща. Името на по-голямата й сестра е Ани Гест. През декември 1984 г. родителите им се женят. Къртис и Гест обаче не са техни биологични родители. Двойката ги осинови. Няма информация относно техните биологични родители. Нейният астрологичен знак е Риби. Тя е от кавказки произход и изповядва християнството. По отношение на образованието той посещава гимназията в Санта Моника и завършва през 2015 г.Височина, тегло на Томас Гост

Томас Гест има висок ръст. Очите му са тъмнокафяви, а косата му черна. Тя има здравословно телесно тегло. Тя има стройна физика. Тъй като живее личен живот далеч от светлините на прожекторите, точните й размери все още не са известни.

  Томас Гест

Бебе Томас на гости с майка си (Източник: Pinterest)

Томас Приятелка на гости, запознанства

Томас Гест все още не е женен. Тя обаче не е необвързана. Тя вече има връзка и е сгодена. Лий Къртис, майка й, обяви в интервю през юли 2021 г., че синът й Руби се е превърнал от момче в жена. Руби Гест е новото й име. Нейната полова идентичност е трансджендър. Майка й ще направи сватбената церемония за дъщеря си. Името на съпругата на Томас е неизвестно в момента, но се твърди, че двамата възнамеряват да се оженят през следващата година.

Нетната стойност на Томас Гест

Томас Гест , дъщерята на Лий Къртис, работи като редактор на видеоигри. В момента има малко подробности относно нейната кариера и работа. Тя запази в тайна личния си живот, сексуалността и професията си. Тя е дъщеря на Джейми Лий Къртис, която е натрупала нетна стойност от 60 милиона долара от актьорската си кариера.

Любопитни факти

  • Неговите баба и дядо по майчина линия са Джанет Лий и Тони Къртис.
  • Неговите баба и дядо по бащина линия са 4th Baron Haden-Guest и Jean Pauline Hindes.
  • Ани, по-голямата й сестра, работи като инструктор по танци.
  • Тя е племенница на Кели Къртис, Никълъс Гест и Памела Гест.

Популярни Публикации