Том Уотсън - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Том Уотсън е американски професионален играч на голф, който е печелил Open Championship пет пъти. Том Уотсън е добре известен като глобален посланик на оригиналния шампионат на Open GOLF. Знайте всичко за Том Уотсън - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Том Уотсън
Дата на раждане: 04 септември 1949 г
Възраст: 72 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Играч на голф
Държава: САЩ.
Семейно положение: единичен
Съпруга Хилари Уотсън
Нетна стойност 25 милиона долара
Цвят на очите медено кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Канас Сити Мисури
Националност американски
образование Завършва физика
баща Рей Уотсън
деца Майкъл и Мег Уотсън

Биография на Том Уотсън

Том Уотсън е роден на 4 септември 1949 г. и е на 71 години към момента на писане. Той е родом от Канзас Сити, Мисури, Съединените американски щати. По отношение на семейството той е син на Рей Уотсън, но не е разкрил самоличността на майка си. По същия начин той е американски гражданин, роден под знака на Дева. Освен това той е от британски произход.
По отношение на образованието, той посещава дневно училище в окръг Пембрук за последната си година в гимназията. По подобен начин той учи психология в Станфордския университет в Калифорния и се дипломира през 1971 г. Тъй като се занимава активно с голф от дните си в университета, той печели четири първенства на щата Мисури през 1967, 1968, 1979 и 1971 г.

Височина и тегло на Том Уотсън

По отношение на измерванията на тялото, този играч на Talent е висок, но не е разкрил височината или теглото си, въпреки факта, че има дебело тяло и е говорил за това как е загубил осем камъка и е победил диабета. По същия начин той има кестенява коса и меденокафяви очи.кариера

През 1971 г. Том Уотсън се присъединява към PGA Tour. Брус Едуардс беше поканен на турнира на Norwood Hill Country Club St. Louis. По същия начин той спечели първия си мейджър на US Open, но отпадна от последния кръг. По време на турнира пенсиониращият се играч Байрън Нелсън предложи насърчение, знания и помощ на Уотсън. Уотсън също играе в Байрън Нелсън Класик в района на Далас. През 1975 г. той печели Western Open и Scottish Open. Той спечели още една майсторска титла през 1977 г. Това стана открито първенство в Turnberry, което доведе до един от най-добрите турнирни мачове на 20-ти век.

Уотсън имаше звездна 1980 г. Той печели 1980 Open Championship с четири удара. Той спечели девет събития в Америка. Уотсън беше по-постоянен, печелейки с два изстрела срещу Аугуста. Той също така спечели USF&G New Orleans Open и Atlanta Classic. Националната телевизия представи творбите му. Уотсън беше третият играч на голф, спечелил US Open и Open Championship през същата година след Втората световна война. През 1987 г. той загуби от Скот Симпсън с един удар в Олимпийския клуб. Watson се класира за Royal Troon’s Open.

Уостън играе в няколко турнира през 80-те години. През 1991 г. той се състезава в Agusta master и Bery Open. Той също така спечели турнира Dunlop Phoenix на Japan Golf Tour. Уостън се състезава срещу Джак Никлаус на Откритото първенство през 2005 г. на старото игрище в Сейнт Андрюс, стреляйки с 5 под 65 в първия кръг на Откритото първенство през 2009 г. След множество победи той записва най-дългия интервал между плейофите на PGA Tour. Във втория мач на Откритото първенство през 2011 г., Уотсън направи шеста дупка. Последният му Mastering 2015 и състезателният турнир беше British Open за възрастни през юли 2019 г.

Нетната стойност на Том Уотсън през 2022 г

Том Уотсън е професионален играч на голф. По същия начин основният му източник на приходи идва от професионалната му кариера на играч. По същия начин той има нетна стойност от приблизително 25 милиона долара към 2022 г и печели между и . Освен това той печели между 21 и 54 хиляди долара в САЩ като глобален посланик. Той се радва на много луксозен начин на живот в резултат на значителния доход, който е натрупал в хода на кариерата си.

Съпругата и бракът на Том Уотсън

В момента Том е необвързан и се концентрира върху кариерата си. Преди това обаче той беше женен за Хилари Уотсън. Те се женят през 1999 г. и имат две деца, Майкъл и Мег Уотсън. Хилари обаче почина през 2019 г. Според някои онлайн източници той също е бил женен за Лимда Рубин през 1972 г. и се развежда с нея след пет години брак

Популярни Публикации